Friday, July 17, 2009

Lomaviikko ja muljautus!

Kävin maanantaina Marian kentällä ottamassa vähän kaikkee enkä oikein järjellä mitää. Tiistaiaamuna samaa sillisalaattia, kontaktit oli nopeita ja fiilis ok. Olen tehnyt kohtuuttoman paljon mielikuvaharkkaa, pääkoppa-sektorilla kaikki ok.

Tiistaina teimme kokoperheenretken Seppästen kanssa Lappeenrantaan. Pyhiinvaelluksen kohteena oli fysiatri Markku Turunen. Ihme äijä, kuunteli miten selkä oli alunperin vammautunut, miten oireilee, pyllistin pari kertaa ja se sanoi SI-nivelen olevan pois paikaltaan. Minuutin päästä oli Markku muljauttunut eukon entiselleen ja SI-nivelen sille kuuluvalle paikalle. Nyt pystyn liikkumaan ilman kipuilua, kumartumaan ja liikuttamaan lantiota niinku edestakas ;). HUIPPUA!! Markku kielsi juoksemisen ihan alkuun, (siksi en uskaltautunut keskiviikkona kimppatreeneihinkää), ja eihän mun etenemistä agilityradalla voi oikeaksi juoksuksi sanoa joten Turku kutsuu kuitenkin!

Mökillä jokinen teki mulle pihalle alastulon ja hyppyjä, ihan kelpo harkkaa sai siinä tehtyä. Sparrasin varsinkin pyörityksiä, Rissa kun ei ihan helpolla lähde taipumaan. Ennakointeihin on alkanut reagoimaan turhankin herkästi treenitilanteessa. No, kisoissahan tämä ei tuottane ongelmia...? Mökillä oli tänään järvivesi +23C, kesäkesä!!

No comments: