Wednesday, March 21, 2012

Suunnitelmallista treeniä

En ole ehtinyt treenaamaan niin paljon kun oli suunnitelmissa, mutta silloin kun olen hallille päässyt, niin on tehty ihan hyviä täsmätreenejä ;).
Listalla ollut mm.

-keppien avokulmaa. Voihan Ryyni... Ekoilla taas aloitti apaut puolesta välistä/ mistä tahansa väärästä välistä, annoin aika äkäisen suullisen palautteen, viritin längen ja nollasin. Seuraavaksi Ryyni hyppeli iloisena längen yli edes takaisin(WTF?). Suullinen palaute ja nollaus. Längen kanssa toistoja hypyn kautta, lähettämällä ja vierellä juosten. Sit länki pois ja niin superhyperhienoja avokulman aloituksia sisapuolelta ja ulkopuolelta. Piruuttani viel lopuksi koitin tosi kaukaa kahen hypyn kautta lähettämistä kuumentamalla ja sinne meni kepeille oikeasta välistä kuin silakka! Mut oishan se suotavaa sillä ekalla mennä ees joskus oikein..?

-välistä vetoja. Nyt olen vihdoin ite tajunnut, että jos esim. 3 sivuttaista hyppyä välistä vedoilla, niin tärkeintä on saada siihen ekalle riittävän voimakas ennakointi, suhina ja vastakkainen käsi, jopa rintamasuunnan kääntö koiraan päin jos (kun) vauhti kova. Silloin Ryynin saa kuuntelemaan ja kasaamaan itsensä muutkin ja on mahdollisuudet saada se taipumaan välistä vetoihin vaikka viidelle hypyllä (no joo, ahneena testasin senkin ;))

-kontaktien vahvistus. No näitä nyt pitää aina vaan vahvistaa, nyt palasin pariin otteeseen palkkaamaan namilla, Ryyni alkoi visertämään kun kävelin kohti! Sis oikeesti se visersi ja vislaili siellä kontaktilla häntä vispaten kun tajus saavansa nakkia, on se hassu!

-paikallaan pysymistä, ihan pertsaa, palkkaus nakilla ja lelulle. Asento on kyllä ihan jotain muuta kuin istumista istu-käskyllä, mut mulle riittää, et se pysyy ;)

-Umppa: mielikuvaharkkaa hypnoterapeuttisella menetelmällä ja rentoutusharjoituksia (pertsa mindfullness;)), parit lihaskuntotreenit ja hölkät. Oma (agility)liikkuvuus ei kyllä näillä fysiikkatreeneillä kehity riittävästi, aika ja into ei vaan tunnu riittävän kaikkeen.

Lauantaina Ojankoon testaamaan Vuokkoset Areena, fiilis on jo nyt ihan tapissaan!

No comments: