Monday, September 07, 2009

Imatra 6.9.09

Lähettiin kuuden jälkeen Sannan ja Sarin kanssa ajamaan vesisateessa kohti Imatraa. Taas pähkäilyä tämän harrastuksen mielekkyydestä...

Eka rata (Vesalehto) näytti radan ulkopuolelta älyttömältä pyöritykseltä. Ei lopulta ollut ollenkaan paha, napakasti piti viedä loppuun asti. Meillä oli hyvä rata, vaikka tulos 15. Okeiokei, kyl mie aika kamalasti rääyin... Keinulla tein ihme painostuksen, oikein koko kropalla , Rissa hyppäsi sivusta alas, siitä yht. kymppi. Puomilla taas kamalaa käskyttämistä, tuli alas asti. Vika rima alas kun kiirehdin tuulettamaan. Tuntui vaan siltä, että koira sen ansaitsi just siinä ;)

Toka rata kans Vesalehdon, alku ja pari muuta pätkää suoraan edellisestä radasta. Uhallani otin alun eri tavalla kun eka kerralla, vaikka se ekakin oli mennyt nätisti. Nyt meni vielä nätimmin, alusta asti kunnon menoa. En stressannut mistään turhasta, en vääränpään putkista, en vesisateesta. Hyvin jaksoin keskittyä ja koira sai mennä "rauhassa kovaa". Voittonolla tuli, oli muuten viides voittonolla kuukauden sisällä, ei paha!

No comments: