Monday, September 07, 2009

Ollaa myö treenattukkii!

Orenius kävi meitä viime viikolla koutsaamassa Kouvolassa. Sain rakentavaa palautetta asenteestani (joka oli aluksi taas ihan hukassa). Olihan se taas mokoma oikeessa ;) Radalla, oli se sitten kisa tai treenirata, ei saa löysäillä! Pienen juoksuttamisen jälkeen alkoi sisu kasvamaan ja napakkuutta löytymään. Kepeille vienti oli jotenkin tosi vaikea. Rissanen ei ookkaan oikeesti niin hyvä teknisesti, kun luulen. Mun liikkeestä ja sijainnista on ihan liikaa kiinni se minne osuu. Kontaktit kautta linjan 100% vaikka mentiin niitäkin monen monta kertaa ja paineen alla ;) eli mitä siitä voimme päätellä...?
Pitäis päästä Juhan valmennukseen kuukausittain, että pysyy tsemppi!!

Pihalla olen taas yrittänyt jotain säälittävää täppää-treeniä pitää kontaktihärvelillä. Ei tunnu ollenkaan omalta jutulta eikä varsinkaan tunnuta etenevän (no ei kai kun ollaa kisannut koko ajan...). Nyt alkaa pakollinen kisatauko. Varsinkin tässä pitäis nyt hakea se oikea asenne ja iloita onnistumisista!

Haastemittelömme jatkuu: juoksukoulussa alkoi neljäs viikko! Into ja usko on kova, kunto ei vielä ;) http://www.pori.fi/vav/liikunnanohjaus/juoksukoulu
Yllättävän nopeasti on kunto alkanut kasvamaan. Aloituskondis oli mulla niin niin niiiiin kehno, että hävettää. Tällä viikolla pitäis jaksaa jo toi vartti!

No comments: