Sunday, August 21, 2011

Agikotkat 21.8.11

TUPLA! Eka rata oli virtaava ja helpohko. Seisotin puomilla hetken, tein kävellen eteen valssin. Ihan ok menoa, Rissa vaan on alkanut entisestään pompottamaan(liike ylöspäin, ikään kuin odottaisi lentävää tennispalloa palkaksi kesken kaiken..?) ja ei etene enää niin itsenäisesti, ei hae esteitä kuten aiemmin. Helpompi ohjata tietty, mutta kyllä se on nopeudesta pois. Nolla, sij. 4.

Toka rata ei niin virtaavaa ohjausta (koira pyörähteli vika suuntaan, kysyi ohjausta...), väänsin loppuun asti, nolla tuli ihan puolväkisin, sij. 3. Nyt olis siis jo nollavoitto ja tuplanolla plakkarissa ensi vuoden arvokisoja ajatellen...
Vika rata hyppis. Rissa ei lukenut pyörityksen ennakointia, siitä kielto. Samoin kepeiltä outo virhe, ei pujotellut loppuun asti, kymppi siis tulokseksi. Vikalla radalla oma ote oli jo aika lepsu, hyi minua!

Kuluneen viikon liikkumiset:
Iidan fysiikkatreeni maanantaina oli kyllä huippu täsmäisku kaltaiselleni wannabe-agilityurheilijalle. Syksymmällä alkaa viikottainen fysiikkatreeni agilityharrastajille sisähallissa, tervetuloa mukaan! Kamala kuinka ketteriä ollaankaan sitten keväällä ;)

Muuten ehdin/jaksoin vain 2 x 20 min hölkkää ja yhden kunnon lihaskuntotreenin (45min) kuminauhalla. Parempi se kuin ei mitään?

No comments: