Wednesday, April 06, 2005

Narttu?

En tiedä johtuuko rissan muuttunut käytös siitä, että on tylsää vai onko tämä aikuistumista (Rissanen on kaksi ja puoli-vuotias), rasittavaa se kuitenkin on. Ekalla käskyllä ei tule enää sisälle, häntä kaarella tepikoi naapurin lapsia moikkaamaan, kun mie tilapäis-invana rääyn tulemaan luokse, haahuilee ja haistelee eikä ota kontaktia... Isoin muutos on, ettei rissa enää alistu automaattisesti Tintille. Onneksi T on jo sen verran seniili, ettei jaksa rissaa nistiä.

Muutenkin aiemmin kaikille tasaisen nöyrä ja leikkisä on muuttunut murraavaksi (ei onneks sentään murhaavaksi ;)). Lauantaina meillä kyläili pieni espanjanvesikoiranpentu Likka, mainio pakkaus. Rissalla oli kova työ vahtia ja murrata, että MINUN pallo, MINUN keittiö, MINUN... Siis ihan normaalia aikuisen koiran käytöstä, (T on aina ollut tollanen), uutta vaan tuolta naperolta.

2 comments:

Sanna Tallgren said...

No heissan vaan! Kaikkiin hulluihin sitä täällä blogeissa törmää ;) Lataas kuule Hello ja laita kuvia Rissasesta blogiin tai voit tietysti itestäskin laittaa, sehän vasta ois lystiä! Laitan linkin Rissaseen mun blogiin joku päivä!

Sanna Tallgren said...

Kuvaohjelman voit ladata www. hello.com :ssa et ees tarvi webmasteria sen käyttämiseen, kun miekii kerta osaan. saan varmaan käyttää Rissasen kuvaa jos teen sen linkin sivulleni? Kysy nyt siltä kuitenkin.