Thursday, May 05, 2005

Kaupunkiottelu

Tänään oli Lappeenrannassa epävirallinen agilitykisa, Itä-Suomen kaupunkiottelu. Kouvola mineissä ei saanut joukkuetulosta, medeissä oltiin kolmansina ja makseissa toisina, loistoporukkaa KSSK:laiset, hauska päivä! Rissanen toimi kuin unelma ;) 0-tulos parkytsekkaa alle ihanne ajan, minien nopein aika. Kaikki onnistui, lähtö, kontaktit ja pujottelu, pitkästä aikaa oli hieno rata! Mineissä yritin vielä luotsata parsontyttö Rini-Rinkeliä radalla, ainakin yleisöllä oli hauskaa, mainio pakkaus, kaipaa hiukka kypsymistä vielä :D
Makseissa ohjasin Anun porves-Edua, Eduardo Zardini liikkui leppoisasti, 0.10 yli ihanneajan, 1 rima alas ja kielto putkelta.


Oli mielenkiintoista katsoa ratoja videolta. Kääk, ei se meidänkään rata nyt ihan täydellinen ollut, ohjaaja myöhässä useammassa kohtaa, eiku mamma lenkkipolulle.

On ihana, kun aurinko paistaa! Paljastuu vaan kaikki pyyhkimättömät pölyt ja likaiset ikkunat, huonoa omaatuntoa potee hän. Kehtaispa palkata itelleen piian;) Ja pihakin vielä laittamatta...

1 comment:

Sanna Tallgren said...

Ihan hepreaa on nuo agilityjutskat miulle.. Miksei kehtaa. Mie ainaskii vakavasti harkitsen ajoittaista siivoojaa... Vaik kerran kuussa tai sillee... Ei ois paha. Olemme sen ansainneet!!