Tuesday, September 27, 2005


18.9. tottelevaisuuskisoissa Kouvolassa Riisanen sijoittui kakkostuloksella kolmoseksi. Hienosti toimi koira, treenaamiseen nähden (nouto ja kauko-ohjaus kehnosti tällläkin kertaa ;)) Edellisenä päivänä Pessan Jenni luotsasi Rissalle nollan Kirkkonummen kisoista 17.9, sijoitus oli 17. Kaksi SM-nollaa jo kasassa!


Viime päivinä olemme päässeet nauttimaan ihanan aurinkoisista syyspäivistä. Minnan ja pumi-Jaren kanssa eilen eksyttiin pahasti Lehtomäen maastoon, ihan ihme juttu! Eikä ees ollut eka kerta... Kymmenisen vuotta on tullut niitä polkuja rämmitttyä ristiin rastiin. Mun kannattaa pysyä tiukasti teiden rajaamilla alueilla, ei niin kauas ehdi eksyttyään. Kartasta ja kompassista ei liene apua, kun en osaa niitä kunnolla käyttää. Jokinen on kohtuuttoman huvittunut näistä mun suunnistustaidoista, "sinne metsään eksyi eukko, eikun uutta etsimään".

2 comments:

Sanna Tallgren said...

Moi! Hieno kuva eksyneestä eukosta :) Poista nuo edelliset kommentit. Joskus tulee tommosia hörhöilyja, jotka linkittyvät ties mihin nappikauppiaiden sivuille. Kirjautuneena kun olet ni roskakoria painamalla häviää...laita viel se remove forever vaihtoehto!Ihme häiriköitä :(

Anonymous said...

Heipä hei ja oli taas mukava lueskella Rissasen kuulumisia, me ei olla tehty mitään tyttöjen kanssa muuta kun lenkkeilty vaan lähimetsissä..tarkoitus olisi palailla raunioille Rinin kanssa ja agilityyn Kikin kanssa piakkoin kun alkaa nuo juoksutkin olla jo mennyttä.. tässä teille vielä syyskortti, tuolta osoitteesta löytyypi siis x)

http://koti.mbnet.fi/terriduo/KUVAT/kortit/syksy_05.jpg