Sunday, December 11, 2005

sykkylinpykkyli

Ei-koiraimhiset eivät ymmärrä, että koirille esim. jutellaan/ ne mainitaan erikseen joulukortissa/ niiden synttäreitä juhlitaan/ niillä on oma blogi. Ja kun satun asumaan ei-koiraihmisen kanssa (joka tosin sietää hyvinkäyttäytyviä koiria ja omat huoltaa moitteettomasti ;)), joudun päivittäin kuulemaan kuinka outoja me koiraihmiset olemme.

Enkä ole edes pahinta laatua koirahörhö, meillä on koirilla aika tiukka kuri ja niitä kohdellaan selkeästi koirina. Sänkyyn, sohville ei saa tulla, eikä keittiöön silloin kun teemme ruokaa tai syömme. Sisälle pihalta on tultava ekalla komennolla. Autosta saa mennä vasta luvan saatuaan. Luita saa syödä vaan tietyllä matolla, jne... Paitsi Rissalle on tullut erityisvapauksia. Se (huom. AITO koirahörhö olis laittanut HÄN) saa tulla luvan kanssa illalla sohvalle mamman sykkylinpykkyliin käskyllä "sykkylinpykkyliin". Jokinen aina parahtaa soimaamaan kun lauleskelen koirille "senkin tinttikoilanen, pahanhajuinen ja koilalittanen, palta kalvainen". Alkanut pahasti pehmenemään...

Niille mälsille ei-koiraihmisille, jotka tätä blogia lukevat ja paheksuen päätään puistavat (varsinkin tuossa lauluosiossa) muistuttaisin, että aito ei-koiraihminen ei edes näille sivuille eksy. Ei edes uteliaisuuttaan. Miettikääpä sitä ennenkuin oudoksi haukutte.

1 comment:

Sanna Tallgren said...

Vähäks sie oot OUTO?!