Tuesday, January 17, 2006

2006

Vuoden 2006 koiraharrastustavoitteita on helppo luetella: kerrankin voi itse lekotella mahaa kasvattaen huolehtien vain elukoitten perushuollosta, varsinainen koulutus on viisaampien vastuulla :D

TOKO tökkii, odotellaan inspiraatiota noudon ja kauko-käskyjen opetukseen...

Agilityä on Rissanen käynyt treenaamassa Pessan tyttöjen kanssa pari kertaa viikossa, rataharkkaa maneesilla ja hienosäätöä hallilla. Tänään tytöt olivat ratkaisseet takaaleikkausongelman: ristitakaaleikkauksessa (esim hyppy ja putken "ulompi" pää) Rissa järestään aina ehtii hypyn jälkeen pyörähtämään, kysyy suuntaa. Armelias puolitoistasekuntinen ohjaajalle, ehtii paremmin ohjata oikealle esteelle kun koira "jää odottamaan ohjausta", mutta kolmosluokassa ihan turhaa tasoitusta kilpakumppaneille. Tänään olivat ihan yksinkertaisesti ohjaajan suoralla juoksulinjalla saaneet pyörähtämisen pois, niin helppoa, kun sen osaa!

Itse olen ottanut kontakteja, Aa on vähän nopeutunut(namilla merkkaan alastulon= 2 on, 2 off, pallolla tuplapalkkaus), keppien eri kulmia längillä.

20.1. yöllä starttaa Pessan tyttöjen pumibiili kohti pohjoista ja Tornion kisoja. Viikonlopunaikana 6 starttia ja sunnuntaina B-maajoukkueen näyttökoe. Rissanen pääsee erityisluvalla ainoana ei-pumina mukaan, pidetään peukkuja tytöille!!

No comments: