Tuesday, May 09, 2006

Pronssia Lahdesta!

Hurja menestys jatkuu, lauantaina Sanna ohjasi Lahdessa Rissan kolmanneksi! Taas turhan vaatimaton ohjaaja määritteli startin "ihan kamalaksi räkäohjaamiseksi"... En ees usko ;)

Sunnuntaina oli parsoneiden SM-ryhmän koulutus Kirkkonummella, kouluttajana jälleen Jaakko Suoknuutti. Jaakko oli suositellut alastulokontaktien nopeuttamiseksi (ja varmistukseksi) kosketuspintaa (naksuttimella opetettuna). Aikoinaan mm. Huotarin Pete suositteli samaa, mutten itsepäisenä oikein helpolla uskonut... Rissan ollessa alta vuotias ehdollistin sen naksulle, mutta oma pinna ei silloin(kaan?) riittänyt antaa koiran hoksata juttuja itse. Olen nyt sitten aloittanut naksuttelun, eihän siitä haittaakaan ole, ties vaikka innostuisin taas TOKO-juttujakin vällee kouluttamaan.
Kovasti tytöt Jaakon koulutuksessa tykkäsivät. Olivat saaneet hänet lupautumaan KSSK:n SM-ryhmää kouluttamaan kesäkuun alussa, hieno homma. Vaativia, pitkiä ratoja, toistoja kunnes menee oikein, vielä kuumassa kelissä, aika puhki oli koira ollut. Kunto ei ole koiralla vielä ihan niin kova kun pitäisi, koska:

Huoh, maha-asukki on nyt jo 12 päivää yli lasketun ajan viihtynyt mahassa, saishan tuo jo maailmaan pullahtaa... Aika minimi lyllerryksellä on ollut koirien lenkitys. Sentään Rissalla otettu intervalliharkkoja rinteessä pallolla. Ihan hullu futiksenpelaajaterrieri!

No comments: