Monday, July 24, 2006

MM-karsinnat 2006

Kopsaan KSSK:keskustelupalstalta kommenttini kisaviikonlopusta:
Oli tosi opettavainen ja jännittävä viikonloppu! Suomen parhaat koirakot ovat jo niin kova tasoisia, että huh huh :o

Meillä karsinnat loppuivat jo lauantaina saatuamme 2 hylkyä.
Ekan hyppyradan rataantutustumisessa tuntui, että olen ihan väärässä paikassa Suomenmestareiden ja maailmanmestareiden seassa... Radalle lähtiessä jännitti silleen hyvällä tavalla, oli tsemppifiilis ja Rissa jäi lähtöön kuin pihatonttu ;D . Hallitusta lähdöstä huolimatta tokalla esteellä eka kielto ja viidennellä väärä rata. Videolta näkyy oma jähmettyminen ja pieni kumara just sinne väärälle esteelle (pahapaha omamoka: ei saa edes ajatella, saati vilkaista sitä väärää estettä vaaran paikassa!)

Oma epävarmuus kostautui tokalla radalla: olin jo tutustunut rataan ja käynyt sitä mielessä läpi, kun ajattelin varmistella ja kysyin KSSK:n asiantuntijaraadilta ohjausvinkkiä alkuradan hyppyhässäkkään (pahapaha omamoka: rataantutustumisen jälkeen ei pidä muuttaa omaa suunnitelmaa radikaalisti !). Rata oli kyllä sen verran haastava mun tasoiselle ohjaajalle, että hylky sieltä olisi jossain vaiheessa tullut muutenkin ;) Harmi, kun ei voi sisähallikisoissa syyttää edes sääolosuhteita...

Ol hienoa päästä edes starttaamaan (yhteensä kahdeksan esteen verran ::) ) vuoden tärkeimmissä kisoissa. Omista virheistä voi vain oppia. Ensi vuoden tavoitteet jo selvillä!

Umppa, Iiro "the bulldog" ja Rissanen
Seppäskälle kiitos, olit kelpo kepo!

No comments: