Monday, August 14, 2006

Piirinmestikset 06

Rissanen oli yhteistuloksissa 4.!!
Agility-radalta tuli meille NOLLAVOITTO, voi miten olenkaan pienestä valkoisesta ylpeä! Jännittävästä asetelmasta hyppyradalle, (nopea nolla ja olisimme olleet varmoja piirinmestareita...), pää pysyi ohjaajalla yllättävän hyvin kasassa ;), nätti ja tosi nopea hyppis, mutta yksi viheliäinen riman tiputus ja se oli sit siinä. Radoilla oli hyvä fiilis, koira oli kuulolla ja kuten jo laitoinkin, ohjaajan pää kesti paineet ;). Seurakaverimme Eve ja coton Pate voittivat minien piirinmestiksen, se lämmitti mieltä se. Ja jo rutiiniksi muodostunut "Rissasen voittaessa ekan startin, Remo-villis voittaa seuraavan" toteutui jälleen, uusitaanko sama mokoma Kouvolassa taas parin viikon päästä..?

Joukkueradalla pitkä päivä vaati jo veronsa: kepeiltä olisi ollut 90 asteen kulma Aa:lle, en ottanut koiraa kunnolla mukaan, kun oletin Aan vetävän koiraa vahvasti muutenkin. Ei vetänyt, vaan veti hyppy kaukana keppien takana. Rataantutustumisessa en ollut uhrannut ajatustakaan moiselle, en ollut valppaana ja se kostautui. Joukkueemme loput koirat (Sumi, Linda, Pate) onnistuivat paremmin, joukkueemme oli yhteistuloksella kolmas. Oma tyhmä moka harmittaa vietävästi vieläkin.

KSSK:lla oli hienoja tavan/sijoitusnollia yksilöradoilla ja kaikki joukkueetkin tekivät tuloksen. Maksien joukkuekisassa oli meikäläisiä hopealla ja pronssilla.

Tiia-kummi oli koko pitkän päivän Iiron peipisitterinä, äippä pystyi keskittymään kisaamiseen, kiitos siitä Tiiuli :)

No comments: