Sunday, December 10, 2006

Tokon treenaaminen on vähän niinku dietin aloittaminen:"huomenna sit aloitan...". Väkisin olen yrittänyt treenata, pikkasen päivittäin. Pikkasen liian vähän kuitenkin, jos meinaa tuloksia tehdä kisoissa...
Lauantaina Pieksämäellä sukulaisvierailun ohessa piipahdin virallisissa toko-kisoissa. Oli tiedossa, että pahimmat kompastuskivet, nouto ja kauko-ohjaus, eivät vieläkään ihan huippuluokkaa ole. Ja nöyränä myönnän, ettei kannata lajista mitään tietämättä itsekseen treenailla vailla viisaampien neuvoja. Pistemäärä 124 ja kolmostulos. Nooh, en ole pettynyt, tällä treenaamisella en olisi enempää pisteitä ansainnutkaan :D

-Paikalla makuu 10 (Ainut kymppi;))

-Seuraaminen taluttimetta 7 (Rissa suoritti kesken seuraamisen huomaamattani ja huvikseen liikkeestä seisomista ja maahan menoa)

-Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 (ei viittinyt koira mennä maahan, oletettavasti koska oli aiemmassa liikkeessä tämänkin jo suorittanut...)

-Luoksetulo 8 (hienosti stoppasi, kiitos muuten Pessan tytöille, jotka perjantaina neuvoivat, että JOKO suullinen TAI kädellä käsky, pisteitä tippui, koska koira hyppäsi päin pari kolme kertaa ennen sivulle tuloa)

-Seisominen seuraamisesta 7,5 (hyvin stoppasi, lähti väistämään kun tulin vierelle ja lopulta meni n. neljä metriä pakitettuaan maahan (??))

-noutaminen 0 (kaikilla muilla oli hauskaa, paitsi mulla!)

-Kauko-ohjaus 6(meni huonommin, kuin uskoin, tuplakäskyillä vasta toimi istumiset)

-Estehyppy 8(ainut satavarma liike, muka, nyt ei onnannut ekalla käskyllä istuminen)

-Kokonaisvaikutus 7 (koira iloinen ja huoleton, ohjaaja liiankin huoleton ;))

Hauskaa oli nähdä kummipoikaa Veetiä ja Iidaa, josta on tulossa kovaa vauhtia kunnon koirahörhö ;), kiitos Iida avusta Rissan lämmittelyssä!

No comments: