Monday, February 05, 2007

Kotkan möllikisoihin 14.1 varustauduin kontakteille targeteilla. Osallistuin kahdelle radalle, aa ja puomi mentiin monta kertaa. Nopeasti alas asti, hyvin stoppasi ja jäi, ohijuoksussakin.Videolla kuulee, miten kehut tulee ihen myöhässä ja vapautus on liian epämääräinen, kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen.
Viikon verran hehkuin ja hihkuin, että saattaapi kisatilanteessakin onnata kontaktit. Ei olis pitänyt. Möllikisoissa 20.1. ekalla radalla meni hyvin itsenäisesti alas asti targetille, jännityksissäni tosin vapautin koiran tosi epämäääräisesti kontakteilta. Tokalla radalla sitten ajattelin jo koittaa ilman palkkaa alastuloilla. Ihan katasstrofi. Puomilla jäi nypyttämään just ja just kontaktialueen yläreunaan. Aalla ekalla yrityksellä läpijuoksu ilman stoppausta(!!!), tokalla jäi nylpyttämään. Itku meinasi tulla. Ei ole kovalla treenillä ja kisatauolla merkitystä, olen varmaankin tehnyt jotain ihan päin honkia.
Kummasti omaan alakuloon tuli perspektiiviä, kun treenikaverin shelttiläinen loukkasi kinttunsa pahasti samoissa möllikisoissa. Oikeasti ei ole mitään merkitystä millään kontakteilla tai keppikulmilla, jos oma rakas harrastuskaveri loukkaa itsensä. Tsemppiä Hämylle!!!

No comments: