Monday, March 19, 2007

Kotkan kolme starttia...

...päättyivät kolmeen hylkyyn... Vasta lauatai-iltana pystyin parin viinilasin jälkeen videoinnin analysoimaan. Ei se ihan niin kamalalta näyttänyt kun miltä se tuntui. Riittävän kamalaa katsottavaa kuitenkin. Ja julkisesti olen kailottanut päätavoitteeksi arvokisat, ounou!

Ennen ekaa rataa oli (omasta mielestä) ihan kelpo lataus. Radalla kuitenkin taas ihme löysäilyä ja huitomista. Puomin ja Aan kontaktit meni juosten. Aan otin uudeleen kun oli jo hylky alla (koska just löysäilin väärässä kohtaa, todella tyhmä, ennakoitavissa ollut moka). Hyvää oli ainoastaan kepeille vienti ja osan rataa onnistuin ihan juoksemaankin.

Toka rata, alkoi olemaan ohjaajalla uskon puute omiin kykyihinsä. Väärä aika ja paikka saada massiivinen alemmuuskompleksikohtaus ;). Haastava kepeille vienti kostautui, keskityin varomaan VÄÄRÄÄ väärää estettä ja koira karkasi putkeen. Hyvää tällä radalla oli onnistunut puomin alastulo (aikalailla painostin verbaalisesti...) ja kahdesti onnistuimme välttämään lähimmän elikkäs väärän putken pään houkutuksen.

Vikan radan ohjasi Koskelaisen Iida. Hylky tuli, Rissa karkasi käsistä puomin kontaktilta ja se oli sitten siinä. Hyvin vauhdikasta menoa muuten, harmi, että kamerasta ehti akku loppua.

No comments: