Monday, September 17, 2007

Porvoo 16.9.07

Agilityrata oli Saviojalle epätyypillinen ansaputkihässäkkä. Heti alussa tuli kielto aalla(!), huitasin vain sinne suuntaan, yleensä kun Rissa liiankin tehokkaasti hakee kontaktiesteet. No, sitten keskityin ansaputkeen, joka melko äänekkäällä puolivalssilla onnistui hienosti, tuli hyvä mieli. Puomin tuli alas asti, ei kuitenkaan pysähtynyt vaan räksytyksen kera karkasi, joten huokaisten nostin rimpuilevan koiran takaisin puomille. Moisesta loukkaantuneena Rissanen hiissasi itseään liioitellun h-i-t-a-a-s-t-i on-offiin josta kehujen kanssa pois radalta.

Hyppis oli helppo, mutkissa tuli turhaa kaarrosta kun joku ei taaskaan muistanut niitä ennakoivia käskyjä käyttää. Ihan kelpo suoritus kuitenkin, saatiin hopeaa, parson Esme voitti. Kyllä oli Arin ohjaus kohdallaan, liikkuminen sujuvaa ja vähäeleistä. Aikamoinen ero mun repivään ja rääkyvään ohjaustyyliin...

Muoks, lisätään vielä Porvoon uutisia: Ylpeä kummitäti on kummitytöstään ja hänen pikkumustasta Kutkalaisesta! Maksikakkosissa nollavoitto ja yhtä vaille kolmosissa!!

1 comment:

Anonymous said...

Terveisiä myös Rissa-agilitytykille!
Uusia asioita ei hirveästi b-maajoukkueleiriltä tullut, lähinnä muistuteltiin siitä vartalon käytön tärkydestä, nopeisiin käännöksiin tuli myös oppeja :) Hirveä into olisi päästä reenaamaan, mutta alkaa nurmikko olla sen verran märkä ulkona, ettei ainakaan kotona viitti reenailla hirveesti.
Juu, Aada kasvanut paljon. Kohtahan se juoksee KeTynä mulla reeneissä :D

T: Kahusen Kauhut ja koirat.