Wednesday, September 24, 2008

Keravan kisat 20.9.08

Eka rata oli varustettu parilla kinkkisellä ansapaikalla, muuten virtaava rata MM-tuomarimme A. Savioja). Koira paikkasi hienosti ohjaajan kömpelyyttä, oli upeasti kuulolla ja tuloksena NOLLAVOITTO! Aan otin riskillä, koska rataprofiili niin vaati, liikuin ite aika kauas kannustamaan alas. Hyvin meni, ei tosin tullut on-offiin. Radalla oli itsevarma olo. Ihan tasapainoiselta saati sulavalta se mun ohjaaminen ja liikkuminen ei taaskaan videolla näyttänyt, ounou...
Tuplanolla antaa todellkin odottaa itseään; toka rata oli taas ihan kamalaa sähläystä! Toka rima alas, haltuunoton ajoitus ihan päin sitä. Päätin keskittyä kontakteihin, aa oli 2x, sain kahdesti suht nopeasti Rissan alas ja PYSYMÄÄN siinä, vaikka hehkutin, se ainut hyvä tällä radalla. En ohjannut rataa yhtään niin kuin olin tutustunut siihen, ei mitään kaunista katsottavaa, ei. Tulos hyl, väärä rata.
Vein Touho-pumia vikan radan. Herraa jouduin aika vihaisesti kehoittamaan olemaan haukkumati, hienosti jäi lähdössä. Aalta sitten poikakoira halusi ponkaista syliini ennen kontaktialuetta> ruma sana ja pumi uudelleen Aalle. Oikein nätin 2on-2offin jälkeen poistuimme radalta. On se vinha peli ;)

No comments: