Friday, November 07, 2008

Lemmikkimessut 2.11.08

Kisapaikka Myyrmäki-halli oli tupaten täynnä ties minnoisia elukoita: alpakkaa, hevosta, frettiä... Pikku-I oli innoissaan varsinkin kissa-osastolla, ihme äijä. Rissaa en sinne osastolle vienytkään, innoissaan olisi ollut sekin ;)

Hyvät lämpät ekalle radalle, ihan kelpo menoa, tulos nolla, sij. 5. Olin myöhässä useammassa kohtaa, ehti koira pyörähtää pari kertaa ja kaarrokset levisi. Perskule! Ohjasin Sarin Rillaa saman radan, kontaktit ok ja hyvää menoa. Lipsautin Rillan vääränpäänputkeen ihan lopussa, kyllä korpesi.

Tokalle radalle sain huippulatingin! Kovaa mentiin, nopein aika mineissä! Tuli niiiin tyhmä kielto-pyörähdys, kun en muka olisi ennättänyt suoran jälkeen valssiin vaan yritin poikkaria ihan liian lähellä hyppyä. Sain kiellosta huolimatta pidettyä pakan kasassa ja paukutin loppuun asti. Loppurataan olen tosi tyytyväinen, mutkat tiukasti ja kepeillä uskalsin vedättää.

Mattokisat sopii selvästi hyvin meille molemmille. Selkä kesti hyvin, alkaa olla jo kunnossa. Seura oli mukavaa, kuten aina ;). Rissa oli ihana rento ja rohkea kisakaveri ruuhkaisessa hallissa. Pikku-I sai kissatikkarin lohduksi, kun oikeaa kissaa ei saanut. Nyt on taas kauhia hinku kisaamaan!

No comments: