Wednesday, September 23, 2009

Motivaatiosta

Rissa on aina kyllääntynyt kentällä leikkiin ja leluihin tosi nopeasti treeneissä. Palkkaaminen on ollut aika haastavaa. Perusahneelle koiralle nakki on ihan jees, mutta ei mikään varsinainen "intopiukeenajeejeee". Palloleikit kotona saa koiran just tohon tilaan. Nyt olen systemaattisesti leikittänyt eri paikoissa ja yhtäkkiä vinkupallo on kuuminta hottia kentälläkin! Hiphei, ihan eri motivaatio koiralla tehdä.

Olen jo ottanut kokonaista kontaktiestettä pelkän alastulo-treenin jälkeen. Nopeista täppäyksistä heti palkaksi vinkupallo. Ihan hyvältä näyttää, pidetään peukkuja... Pelkona nyt, että ottaa loikkaa täppäykseen, kun vauhti kasvaa. Tänään otin pari kymmentä toistoa, ihan siistejä. Ekat pari ehkä liian lennokkaita, en palkannut.

Ennakointeja ja pyörityksiä vinkupallolla. Tai siis koiralla.

Mulla treenimotivatio on vaihdellut. Harmittaa, etten työkiireiden takia ehdi kimppatreeneihin niin usein kuin haluaisin. Porukka on niin kiva ja tulokset puhukoot treenien laadusta (tai no, vain yksi maailmanmestari ;)). En ole vielä mihinkään kissan vieläkään ilmottautunut, polttelis lähteä Tallinnaan kisaamaan 3.10.

Juoksukoulu-motivaatio on ihmeekseni jatkunut. Tänään lyllersin puolitoista kierrosta läskien lenkkiä! Polvi juimii, saanut kuuma-kylmä-hoitoa. Viikonloppuna ois tarkotus koittaa Marjon kanssa 5km. Se vastaa haasteena meille tavallisen ihmisen maratoonia!

Ja Iidaa pitää juhlistaa jotenkii! Voi olla, ettei mulle kerrota suunnitelmaa tällä kertaa, kuitenkin laulaisin sen heti vahingossa... Tänään vielä herkistytti, meiän Iida telkkarissa!

No comments: