Tuesday, December 28, 2010

Joulunaikaa!

Jostain syystä blogger ei ole suostunut viime aikoina julkaisemaan kuviani, joten imelä joulukuva jää nyt pois. Kiitos kaikista ihanista joulumuistamisista teille rakkaat!
Tämä on ollut ihanin joulu ikinä! On syöty ja laiskoteltu ja sitten laiskoteltu ja syöty. Pojan kanssa on pelattu ja rakenneltu legolinnoja hyviksille ja pahiksille. Ryyni on kuulemma pahis kun on syönyt liian monta ritaria raajarikoksi ja tulee aina pilaamaan leikit.

Meillä oli MAreenalla gambler-suklaakisa, Ryyni pääsi ekaa kertaa tosi toimiin. Esteet oli pisteytetty ja lopussa olisi ollut tarjolla lisäksi hurjat bonus-pisteet. Ryynin kanssa ei pisteitä herunut, kun livahti renkaalle ja ei sitä vielä olla valmiiksi treenattu.
Ryyni meni hienosti:
+ jäi lähtöön kuin tatti!
+ draivi on kova, etenee tehokkaasti
+ hyppytekniikka on parempi, ei enää heitä takajalkoja niin yli
+ on sisäistänyt kontakteille pysäytyksen (okei, tarvii vielä mun tuen, mut hyvällä alulla ne on)
+ Ryyni jaksaa tehdä hommia tosissaan
+ mielikuvaharkat ym valmistautuminen onnistui, pää kesti vaikka olikin suorituspaineita ;)

- mun pitää selkeemmin merkata ohjaava käsi!
- olen liian kumarassa ja töpötän
- just tälläistä pitäis mun välttää (mennä vaan miten sattuu minne koira nyt vaan haluu mennä...) jatkossa teen gambler-radallekkin tarkemman suunnitelman ja pidän siitä kiinni
-minuutti pyöritystä ilman palkkaa, nooh, välillä ok kunhan ei tuu tavaksi ;)

Rissan kanssa saatiin kelpo saalis pisteitä, ahneuksissani yritin superboonusta enkä sit ehtinyt ajoissa maaliin, jotenkin niin tyypillistä... Oli tosi hauskaa!!

No comments: