Tuesday, April 17, 2012

Treenattu pariinkin otteeseen eri kokoonpanoilla. Estehakuisuutta alkanut löytymään yllin kyllin, balanssia kontrollin kanssa haetaan. Haltunottoja ollaan vahvistetu oikeasti vaikeissa paikoissa, esim just putken suun eessä takaakiertohyppy kahden hypyn alkuvauhdilla(aluksi ihan tekemätön paikka, ennenkuin hiffasin tehdä haltuunoton TOSI aikaisin ja PERUUTIN hiukka ;)). Käteen tulemista, alussa paljon puretusta suoraan leluun. Kyllä Ryyni lukee ohjausta hienosti, kunhan se on ajoissa ja riittävän voimakasta varsinkin pahoissa paikoissa. Näitä on vaan tehtävä riittävän vaikeissa paikoissa, että luottamus koiran reagoimiseen ja omaan osaamiseen pysyy.

Ennakoivan valssin koulutukseen Satulinnaan en työkiireiltä ehtinyt, treenikamut ovat yrittäneet siirtää oppimaansa mullekkin (helppo homma!). Vaikea saada systeemiin syvälle se, miten hemmetin aikaisin se ennekointi pitääkään tehdä. Jonain päivänä mie sen vielä opin!

Omat fysiikkatreenit eivät ole toteutuneet ollenkaan suunnitellusti. Vasen polvi oli pahasti tulehtunut, nyt levon jälkeen parempi, mut kipeytyy hölkästä, zumbasta, pumpista, (agilitysta)... Erilaisia tukiviritelmiä kokeiltu tuloksetta. Onkohan sinne polveen taas livahtanut paha henki... ;)
Onneksi ruokahalu ei ole vähentynyt, vaikka liikunta onkin:


Ja grillikausi on vasta alkamassa...

No comments: