Wednesday, August 01, 2012

Jalka nousee jo ;)

Jaahas, taas on päässyt blogi unohtumaan, sori! Selän kuntouttaminen on hyvällä mallilla, jalka nousee jo! Jäykkähän mie vieläkin olen, mut taitaa tää meiän personal trainerin treenisuunnitelma nyt toimia. Peruskestävyyttä sauvakävelyllä ja vesijuoksulla. (Piilo)lihaksiin voimaa punttitreenillä ja kinesiksellä. Ja venyttelyt OIKEESTI päivittäin.
Esteille olen ehtinyt kolmasti sitten viime päivityksen. Pikaisesti lähtö-harkkaa ja kontaktien härkkiminen Marian kentällä. KSSK:n möllikisoissa pitkästä aikaa oli oikea tsemppi, hienoa menoa Ryyniltä! Tulos hyl kun härkin aalla, ei malta ei ;) mut oli kiva mennä pitkästä aikaa. Oma liikkuminen on vielä köpöttelyä, en uskalla vielä repiä yhtään. Ratiksissa testasin taas keppien avokulmaa, ekalla ei vaan onnistu! Muutenkaan ei ollut mitlään hyvän-mielen-treenit: keinua sai paikata avustajan kanssa (jäi kökkimään puoleen väliin!!), pöytä ei onnistunut radalla kuin kerran, putkijarrutuksesta tulikin pois putkesta takaisin päin (?).

Oma kömpelyys hermostuttaa ehkä eniten. Painopiste onkin nyt muualla kuin esteillä tapahtuvassa treenissä. Tavoitteena olis saada liikkuvuutta lisää, voimaa ja nopeutta. Katotaan miten motivaatio säilyy syksyn sateissa ja arjen kiireessä.

 Laitoin just ilmot Kotkan iltakisoihin (Ryynäri), Kouvolaan ja Haminaan (molemmat). Lauantaina on alueellinen valmennus Kouvolassa ja jos aamusta alkais, niin ehtisin kerrankin mukaan, jei! Olen oikeasti kiitollinen jos ei mene nilkka/selkä/pää ennen näitä koitoksia ja et koirat on ja pysyis kunnossa. Tahtotilan luulis tällä Kanki-Kokolla nyt olevan kohdillaan!

No comments: