Monday, April 07, 2014

Hopea, häpeä, hypeä

Ojangossa lauantaina hauska päivä parsonharrastajien ja muutaman normaali-ihmisen seurassa. Ekalta radalta räpellysnolla. Olin ihan väärissä  paikoissa vääriin aikoihin, alun suoran putken takaaleikkauksen vein liian lähelle estettä ja kepeille tein leikkauksen jota en ollut suunnitellut ja meinas tulla kielto. KOvaa Ryyni meni, kaiken ton mun sekoilun jälkeen jäätiin voittajasta 9 sadasosaa ;).  Hyppis oli kiva, siinä rytmitys ihan hukassa ja koira katosi suoraan putkeen= hyl. Vika rata oli se häpeä osio. En ymmärrä miten onnistuin sössimään kolmen hypyn ja kahden suunnitellun valssihässäkän niin totaalisesti! Mie peruutin ja peruutin ja vielä väärään suuntaan.  Mut kontaktit hienot!
 Hypeä oli sunnuntaina, kun pidimme Helin kanssa valmennuksia Homeetan puolella. Ihania länderikakaroita! 5  hyvin erilaista parsonia, lupaavia junnuja!
Olin möllikisoissa tuomarina, ei oo ihan mun mukavuusalueella se, onneks ei tullut keppivirheitä... Tosi makeita ratoja ja mukavan rento tunnelma. Kiitos ihanille avusta!

No comments: