Monday, November 21, 2005

Parsoneiden mestis ja Kotka 20.11.

Parsoneiden mestaruuskisat oli Lohjalla isänpäivänä, osallistuimme ekaa kertaa. Kouvolasta lähti Riikka Kiki ja Rini-parsotyttöjen kanssa ja kummitypy Tiia lähti kannustusjoukoksi. Oli hienoa nähdä 80 hyvinkin erinäköistä ja oloista parsonia agilityradalla. Tulostaso autolastillemme oli vain hylkyjä, komeita sellaisia! Meillä Rissan kanssa nopea nolla pohjalla, neljänneksi viimeisellä esteellä unohdin ohjata eli koira ohi hypyn ja ehti ponnistaa takaisin väärään suuntaan, kyllä harmitti oma moka! Aika oli kova ja mitaleille oltaisiin ylletty. (joojoo, ei saa jossitella ;))

Kotkassa ekalla hyppisradalla tippui rima, kun vedätin liikaa. Oma motivaatio romahti, en keskittynyt ohjaamiseen, kepit ihan päin just sitä ja lopulta löysäilin hylyn. Toiselle radalle olikin sitten jo ihan eri lataus, 1 tyhmä virhe kutsuhypyllä (unohdin kutsua...), tulos 5. Muilla kouvolalaisilla meni lujaa, komeita nollia ja palkitosijoituksia!!

Mielelläni ja luottavaisen mielin jätän Rissan kisauttamisen Pessan tytöille. Ei tuo mahapahka vielä varsinaisesti juoksemista estä, on vaan tehot menosta pois. Miettivät Pessat Kemiin lähtöä tammikuussa, siellä olisi 6 starttia, lupasivat ottaa Rissan mukaan.

No comments: