Monday, June 09, 2008

Tyhmää ja mukavaa

Rissasella kuvassa myös omia tuntojani kuvaava "TYHMÄÄ"-ilme...

Tyhmää on tämä järkky räkätauti, joka perheessemme jyllää, nytkin kuumemittari kainalossa yritän olla säälittävä. Viime viikosta on räitty kyllin, en kyennyt Oreniuksen oppiin perjantaina ja se harmitti paljon! Koko kevät on räkätauteja tyhmiä sairastettu, liikunta on jäänyt ihan liian vähälle ja se se vasta tyhmää onkin. Tyhmää on, etten ole rykimiseltä ja varsinkaan työnteolta ehtinyt kentälle, kontakteja haluaisin ennen lauantaita vahvistaa ja edes kerran mennä kunnolla rataa. Tyhmää tuntea huonoa omaatuntoa milloin mistäkin, useimmiten lapsen (ja koiran?) liian kiireisestä huomioimisesta.


Mukavaa on kesä. Grillaaminen ja saunakalja laiturin nokassa. Luonnon ihmettely 2-vuotiaan kanssa:"äiti kato, muumalainen, äiti kato, peeponen...". Miksei ite enää ole vuosikausiin huomannut mitään muumalaisia ja peeposia, saati jaksanut innostua niistä? Pitäisi, meidän kaikkien!! Mukavaa on metsässä kävely koiran kanssa liian aikaisin aamulla kun kaikki kunnon ihmiset nukkuu vielä ja linnut huutaa ihan homona. Mukavaa on lähteä loistoporukassa ässäm-kisoihin viikonloppuna. Enää ei nouse möykkyä kurkkuun yksilökisa-asian tiimoilta (glumps) vaan ylpeänä edustan KSSK:ta joukkuekisassa ja keskityn olemaan rento turisti.


Tänään oli tuuli viedä Rissan kuin leijan Raussilan pellolla, ihan kamala myrsky. Onneksi on massaa kerääntynyt nahan alle ja pysyi maan pinnalla terri. Illalla kävimme Sykkeessä toteamassa isolla rahalla hiivan aiheuttaman ärhäkkään korvatulehduksen Rissalla. Ei tarvi varoajoista huolestua ei...

No comments: