Sunday, October 25, 2009

Pikainen päivitys

Aksaa:
Pari viikkoa sitten Oreniuksella Järjenvangin kanssa. Taas mulla oli ihan järjettömiä reitti- ja ohjausvalintoja. Ei tolkun määrää. En millään meiannut saada rytmiä tai kunnon otetta. Sitten kun alkoi molemmat löytymään niin aijai, Rissa meni tosi makeesti! Jaksoin ihmeen hyvin tahkota. Kotiläksyksi tekniikkaa, tekiikkaa... Poikkarit ihan perseestä ja välistävedoissa koira ei vaan tule kunolla käteen. Järjenvankia kehoitettiin treenaamaan enempi ja höpöttämään vähempi, sitten Puli menikin ihan älyttömän hienosti!

Olen käynyt vahvistamassa näppiin tuloa, kontakteja ja niitä sylkkäri-poikkari-juttui. Olen myös treenanut erilaisia startteja, hyvinkin erikoisia väkkyröitä. Ei varmaan niin kummia aloituksia yksikään tuomari kisoihin pysty keksimään ;). Piipahdinpa KSSK:n rataharkoissakin; Rissa kävi niin kuumana (treeneissä!), että loikkasi aalta, riekkui ja räksytti.

Juosukoulua:
En seuraa enää orjallisesti ohjelmaa. Tavoitteena 2xvko vähintään 30 min ja kerran viikossa pidempi. Nyt jo kahdesti ollaan me tädit rykäisty mummohölkkää täysi tunti! Yksin olisin jo monesti luovuttanut.

Juhlaa:
Juhlimme Iidan MM-menestystä, hauskaa oli!! Kanoottiretki ja varsinkin vaellus vähän typistyi, olipa sitten enempi energiaa säästössä iltarientoihin! Nopen ottamia aivan ihania kuvia äksön-päivästä laitan kunhan kerkiän.

No comments: