Tuesday, October 06, 2009

Rissanen Viron agilityvalio!

Ansioitunut häkkieläin Superstarin kennelosastossa.
Voin suositella kisapaikkaa, odottelutila ahdas,
mutta tunnelma katossa!

Neuvostovallan aikaista arkkitehtuuria...


Reissu sujui paremmin kuin hyvin. Rissa on reissussa vanha tekijä. Kalev-kylpylä oli mummeille ja alle metrin mittaiselle ok paikka. Perjantai-iltana kävin Rissan kanssa käppäilemässä vanhassa kaupungissa, on siellä kauniita paikkoja. Kävin terassilla lämpölampun alla juomassa pari lasia punkkua ja Rissa sai jotain sian kylkeä sekä ihailua, tottakai ;)

Lauantaina vielä pakoliset kellumiset porekylvyssä, sitten taksilla kisapaikalle. Taksikuski oli hauska neuvosto-vastainen pappa. Se ajelutti meitä pitkin vanhaa teollisuusaluetta, ja selitti, miten alueella oli neukkuaikana ollut huippuvartioitu asetehdas, jota konekivääri-miehet vartioivat. Kuski yllytti mua lainaamaan Rissaa maanalaisiin käytäviin rottajahtiin. En antanut.

Kisapaikka oli isossa teollisuushallissa, pohjana vallan hyvää "vanhanaikaista" tekonurmea. Tuomarina Anne Tammiksalu, eka rata olisi vaatinut enempi valssia, mihin oikeasti ennätin. Kamalaa räkäohjaamista. Parissa kohdassa kaarrokset levisi pahasti ja olisin ansainnut kiellon epäonnistuneesta takaaleikkauksesta (Rissa jämähti riman eteen räksyttämään, luulin oikeasti siitä vitosen saaneeni!). Kontakteista ei ole ihan selkeää mielikuvaa, käskytin jotain ihan ihme "risssarissaalasalastäppäätäppää"... Osui niille kuitenkin. Rissa kävi taas radalla kuumana, räksytti ja meni täysiä. Oikeasti yllätyin kun tsekkasin tuloslistan, myö voitettiin ja Rissanen nyt myös EE AVA! Räkänollalla...!

Tokalle radalle tavoitteena vähemmän räkää ja enempi taitoa. Oli hieno rata! Virtaava ja rohkea, pahus vaan kun vedin turhankin rohkeasti: oma turha kikkailu sai Rissan tulemaan yhden väärän esteen. Nyt kontaktit hallitummin, ok. Jäi hyvä mieli tästä radasta.

Kisat olivat pikkasen myöhässä ja laiva jo varattu, joten hyppis jäi väliin. Ei harmittanut se. Soitin taksista Tiialle, että tsekkaa vielä, onks tää nyt oikeesti Eestinkin valio, vähän epäuskoinen olo vieläkin. Laivalla juotiin vielä kakkukahvit Viron valloittajalle ;) Kiitos onnitteluista!

5 comments:

Marjo said...

Suuren suuret onnittelut uudesta tittelistä!

jenni said...

Onnea vielä valionarvosta!!Sitte ku Rissa jää eläkkeelle agilitystä nii rottajahti odottaa Tallinnas;-)

Iitu said...

Paljon onnea, hienoa !!

Anonymous said...

Onnittelut Viron menestyksestä! -Hanna

jaana said...

Onnittelut tätäkin kautta :), hienoa !