Sunday, April 18, 2010

Mikkeli 18.4.10

Aamulla Suminmaaritin kanssa sohjossa kohti Mikkeliä. Lataus oli olevinaan hyvä. Itse suoritus, no jaa... Ekalta radalta eka rima alas. Radan tavoitteeksi muuttui hallitut on-offit, jotka onnistuivat joka kontaktilla! Ohjaaminen muuten oli kaukana sulavasta, hyl.

Hyppiksellä sain säkällä huidottua puhtaasti puoleen väliin, sitten sylkkärin sijaan perinteinen rääkymis-persepystyssä-jähmetys (?) je hyppy vika suuntaan. Kaikenlaisen nolon sähläämisen lisäksi otin Rissan pois kepeiltä, vaikka se oli hakenut oikein ja työnsin perin hämmästyneen koiran väkisin väärään väliin. En edes muista koska viimeeksi on näin kamalaa rataa tehty!

Vika agirata samalla epäohjauksella. Nolla tuli rääkymällä, sij. 5. Pariinkin otteeseen koira ei tiennyt hypyn jälkeen suuntaa ja meinasi ohjauksen puutteessa huidella omavalintaisesti. Pakka ei kunnolla kasassa tälläkään radalla. Hallitut kontaktit. Rissa räksytti lisäinformaatiota pitkin rataa, hienosti paikkasi ohjaajan mokia pieni!
Sumi ja Maarit saivat 2 nollaa, enää 1 ja ässämmät kutsuu!

Paluumatkalla käytiin kanssa katsomassa pikkuisia neliviikoisia Miseliinejä. Maaritin kanssa kikateltiin ja nuuhkittiin pentuloisia. Isäkoira ja äitikoira todettiin hienoiksi, tittelirivi molemmilla melkoinen... Kiva oli nähdä pitkästä aikaa Jaanaa, Leenaa ja Molly-siskoakin ;)

No comments: