Sunday, October 03, 2010

Hyvä meiän firma!

Perjantaina oli seuran mestikset. Voi kunpa saisin samanlaisen fiiliksen ja latauksen oikeisiin arvokisoihin niin voisi tulostakin tulla! Itsevarma olematta ylimielinen, napakka tappoasenne ja silti rentoa menoa. Rissa oli tosi hyvin kuulolla ja meni niin lujaa kuin pääsi. Tietää mihin tilaan palata mielikuvaharkoissa ;)

Vasta jälkeen päin kuulin, että eka rata oli Allanin keväinen hyppis peilikuvana. En ollut sitä ite hokannut. Silloin keväällä tuli kielto muistaakseni muurin kohilla epäonnistuneesta takaaleikkauksesta. Nyt oli hieno nolla, loppusuoran Rissa lensi!
Toka rata oli kans ihan virtaava. Kontaktit ok pikkasella painostuksella ja voitto tältäkin radalta. Oma liikkuminen tuntui paremmalta.

Meiän firman eli Kahjojen Ninjojen muutkin ainaisjäsenet teki hienoja ratoja, voitot napsittiin joka säkäryhmässä ja jokainen osallistuja tais sijoittua! Helppoo olla hyvä vai miten se nyt meni ;)

Tiistaina kulki jo kevyt puolen tunnin hölkkälenkki ihan ok. Flunssa vihdoin ohi? Keskiviikkona treenattiin Kahjojen Ninjojen kanssa. Oma vire kehno, otin molemmilla ainoastaan kontakteja ja tvistiä. Takaperin askellus oli taas "Hauskat kotivideot"-tasoa. Tvistiä en ole ohjausrepertuaariini valinnut juurikaan tuon peruuttamisen takia. Seliseli.
Torstaina Ryynärin kanssa välistä-vetoja Oreniuksen opein. Jatkossa syytä malttaa pitää vielä vietit kohtuullisella tasolla namipalkalla, ettei mene roiskimiseksi ja tarkkuus säilyis. Aika namusti nimittäin pieni jo kuumenee ;) ja unohtaa korvat. Toistojen määrä alta kymmenen molemmilta puolilta ja onneksi en ahnehtinut yhtään enempää. Odotetaan DVD:tä malttamattoimana!

Eilen juhlittiin Viiaa ja Marjoa, FI(N) TVA ;). Marjon tarjoama vetinen hedelmäsalaatti tais olla pilaantunutta, koko päivän väsy ja huono olo..?

1 comment:

meijän firman jenni said...

Hyvä meijän firman koirat!Ja seuraavaks sama karsinnois?Helppoo;-)