Monday, October 18, 2010

LAU 9.10. 10

Lappenrannassa oli uusi mattopohja hallissa. Tykkäsin, oli joustava ja juostava ;). (muoks;)) Minna Räsäsen radoilla taas miljoona takaakiertoa. Niihin ei meidän matka tyssännyt kuitenkaan... Eka rata oli hieno, niin siihen persjättöön asti. Niitä olen oikein harjoitellutkin, ei vain onnaa kisoissa. Jotenkin Rissa tulee niin lujaa putkesta ja mulla pitäis olla vahvempi näyttö vaihtuneessa kädessä? Vai onko sijoittuminen väärä, enemmän sivusuunnassa liikkumista? Auttakaa!


Tokalla radalla Rissa lähti käsistä (saatoin pyllistää tms...) ja hyl. Loppu rata oli ihan kamalaa, Rissa veteli minne sattuu ilman kontrollia, kontaktit kuitenkin hienot! Ilmaseksi en videoa radasta laita näytille, vaikka hyvää viihdettä se olisikin. Maisalle vitska alle ihanneajan, vaikka alun valssiin saattoi sekunteja palaa ;)


Vika rata oli profiililtaan tosi häijy. Nopealla, estehakuisella koiralla aika tekemätön paikka (varsinkin jos ohjaajalla jo hieman asenneongelmaa?). Nollia ei tainnut tulla kuin 1 minikolmosissa! Voittekin laskea monta pelastusrääkäisyä kuuluu (jos kuulette ne yleisön naurunremakan joukosta). Se viimeinen rääkäisy ei enää riittänyt joten toka vikalla esteellä jo perinteeksi muodostunut HYL. "Taistele"-huudot muuten oikeasti auttoivat tsemppaamaan, yleensä en edes kuule mitä sieltä huudellaan;)!

3 comments:

Anonymous said...

Tää vika pätkä ehdottomasti illanistujaismatskua:))

Sanna&Maisa

Anonymous said...

Tuomarina hääri kyllä Räsäsen Minna...
T: Piia

Rissanen & Ryyni said...

No Minnapa hyvinkin, kiitti korjauksesta Piia!