Friday, July 15, 2011

AGIROTU 2011

Oli kuuma, mutta taas hervottoman hauskaa! OSTA SAMMAKKO!

Lauantaina avoin-SM karsintarata by Allan Mattsson. Profiililtaan ihan ok. Alku rata meni ok, kepeillä kosashti, olin jo kattovinani, että olis lukinnut oikean välin ja lähdin rynnimään. Kepeiltä liikkeelle lähdössä tein komean telemark-niiauksen; polvi ruvella. No, aika ketterästi kimposin ylös. Se hylky tuli ihan lopussa kun olin huolimaton.

KV-rata oli illemmalla ja olin jo aika puhki helteestä. Rima tuli alas kun olin koiran edessä pyörityksessä. Puomin jälkeen olisin tehdä persjätön mut ei, taas kömöillä takaaleikkauksilla, koira lennätti ilman ohjausta, tuurilla osui oikeille esteille...

Lauantaina Ryyni aloitti OC-radalla. Eka kerta vierailla esteille vieraalla kentällä, hellettä jo aamusta rapiat 28C. Radan alku näytti helpommalta, ajattelin ottaa riskillä kutsumalla. Eihän pieni hiffannut, mitä haluan, ja hyl heti alussa. Mutta miten hienosti Ryyni meni! Jäi lähtöön (ei ihan itsestään selvyys sekään), kontaktit hallitut, kepit ok, loppusuoralla vähän jäi kysymään. Pahoitteluni kaikille, jotka joutuivat koko päivän kuuntelemaan, miten hieno, ihmeellinen ja maailman paras Ryyni on ;)


Rissa oli kolmas OC-radalla. Jotenkin noloa, että onnistuu vain radalla, jota on saanut viikon harjoitella... Mummokoira oli kyllä vedossa, siihen ei kuumuus iske pahemin.

Joukkuekisassa joukkueemme "saletisti natsaa" voitti kilpailevat minit! Ekana Ryynin kanssa kelpo nolla! Taaskaan ei lähettynyt maaliin, pitää alkaa treeneissä ja möllikisoissa jättämään lelua maaliin, että irtoais.
Peppi ja Alisa teki nollan ja Maisa ja Sanna nopeimman nollan. Lähdin Rissan kanssa tekemään kovaa nollaa, heti ennen puomia meinas karata putkeen kun en ehtinyt tekemään enakointia, ääntä sai käyttää ;). Linjat ei ollenkaan optimaaliset mut nollalla maaliin kuitenkin. Olipa hieno fiilis! Ryynillä oli kovempi aika kuin Rissalla! No okei, Rissa lennätti, mut silti. Nyt olis hirveä hinku päästä Ryynin kanssa kisaamaan, vielä kolme kuukautta odoteltava, höh.

Videoita tulossa, hermot menee kun en saa niitä juutuuppiin helposti, herjaa vaan, että yhden puolen sekan radan lataus kestää tunti nelkyt ja sit ne van häviää, auttakaa...

5 comments:

Leena said...

Oi, minä jaksaisin kuunnella hehkutusta Ryynistä vaikka pari päivää :) Onnea agirodun todella hienosta menestyksestä!! Videoita odotellessa... harmi, etten osaa auttaa.
Tulkaahan sitten kisaamaan tänne meillekin päin, niin saatte kovaäänisen kannatusjoukon ;)

Alisa said...

Ryyni on kyllä niin maailmanparas, että pakkohan sitä on hehkuttaa (: Minutkin se ihan hurmas sillä agirotu joukkueradalle niin ei sitä tajunnut itse liikkeelle lähteä :DD onneksi ei haitannut voittoa... Ja mulla kyllä onnistuisi laittaa videoita suoraan bloggeriin, kumma juttu /:

jaana said...

Kasvis yhtyy myös onnitteluihin :) upea suoritus teidän joukkueella !

Jenna said...

http://koiramaiset.kuvat.fi/kuvat/Agilitykuvat/Agirotu%202011/Pukukulkue/IMG_1144.jpg Ihana kuva teistä!

Ja PALJON onnea voittajille!

Alisa said...

Jos haluat, että teen Ryynärille manttelin/haalarin/mitä ikinä haluatkaan, voit käydä vilkaisemassa aikaisempaa tuotantoa täältä: http://pepponen-dogfashion.blogspot.com/ ,jos et ole vielä stekkaillut... (; Sivuilta löytyy niin pikahutaisuja kuin vähän paremminkin tehtyjä...