Monday, November 21, 2011

20.11.11 Kotka

Agilityradalta nollavoitto! Ryyni oli oikein pätevä ja mulla asenne kohdallaan(kiitti Marjo, kun muistutit!). Alan olemaan kohta sellainen rasittava käännyttäjä tai maallikkosaarnaaja, kun paasaan kanssakilpailijoille henkisen valmennuksen tärkeyttä. Nyt alkaa mulla(ainakin näissä alempien luokkien kyläkisoissa...) olemaan kisajännitys lähempänä positiivista latausta kun lamaannuttavaa, vatsan nurin kääntävää paniikkia. Edistystä!

Kontaktit 2on2offiin ja uloshengitys, vapautus tule-käskyllä kuten kuuluukin. Keinun meni suoraan päähän asti ja malttoi nakottaa häntä heiluen. Sain valssin ennen keppejä levähtämään, vanhaa kunnon S-lenkitystä... Ihan lopussa vielä rääkäisypelastus ja Ryyni kääntyi, vaikka oli jo lukinnut putken (!). Maailman kaunein rata se ei ollut, mut on se aina vaan huikea tunne kun onnistuu!

Hyppiksellä alku hieno, alun ihmisnuoli onnistui, vaikka lähdin pikkasen liian myöhään liikkeelle (syvät lihakset?). Eka virhe tuli, kun huiskaisin takaakiertoon ja oma liike vetäisi koiran ohi esteen linjasta. Ai mikä koiran puoleinen käsi ja koiran puoleinen jalka? Lataus laski, ohjasin keppien aloituksen väärin ja sain vielä lopussa epäohjattua Ryynin väärälle esteelle.

Lähdöissä tarvi Ryyster kyllä triplakäskyt pysyäkseen paikallaan, vartalopainostuksen ja saattoi olla mun äänessä jo aikas uhkaava sävy. Pysyi kuitenkin (nykien) ja lähti käskyllä, mun pieni! Näitä siis treenattava nyt kisanomaisesti, suklaakisat?? Tyytööt, suklaataaa!

Minna ja länderi Aida mun ex-treeniryhmästä sai nollan hyppikseltä,Jenni ja Tete kakkosissa 2 (kaksi!) sijoitusnollaa, aivan upeeta!

Sunnuntaina Hyvinkäälle. Jaiks!

5 comments:

Iitu said...

Onnea voitosta, te ootte aika hyviä!!

-Iitu ja lauma

Alisa said...

Onnea!! Mahtaakohan asenne-kisatakit toimia :D Teillä on kyllä sitä asennetta muutenkin ihan tarpeeksi, mutta eihän "Num. 1" kyljessä kulkeva parsoni voi olla muuta kuin ykkönen!

Mie ilmottaudun vapaaehtoiseksi osallistujaksi suklaakisoihin, jos vaan joskus mukaan pääsee...

Karita said...

Onnittelut, vähänkö huippua! :)

jaana said...

onnea :)

Anonymous said...

Sen Pleasure ymmärtää blogiisi. Edellä mainituissa artikloissa on melko poikkeuksellinen, ja olen todella nauttinut lukea blogiasi ja huomauttaa, että olet ilmaissut. Pidän todella näkyvän takaisin yli tyypillinen perusteella, post paljon sisällä aihetta. Kiitos jakaminen ... pitää kirjoittaa!