Saturday, February 11, 2012

KAT Hyvinkää 11.2.12

Huittinen oli aika haastavat radat viritellyt meille kakkosille. Ryyni voitti ekan radan nollalla! Oli kyl rumaa menoa. Ei mitään ennakointeja, ohjaus löysää, koira kaarratti ja huutamalla pelastukset. Ihan kuin rissan kanssa pahimmillaan! En saanut rytmistä kiinni, menin vaan ihan tsäkällä. Nooh, voittonolla nyt kuitenkin ja ihme hyvä aika noilla kaarroksilla. Ai niin, nyt hirrrveen, hirrrrveen kamala paljatus jajaja: puomillla eräs valkoinen pieni nyki ja lähti jo ajatuksesta. Haittaakse?
No viitsi, vitsi, haittaa!
Seuraavalla radalla osasin jo varautua ja otin puomilla tahallisen hylyn kun ryyster valui läpi kun tein varmistelematta ohijuoksun. Uusin täppäyksen puomin päässä. En jaksa huolestua, kuulunee kuuman koiran kisaamisen kehityskaareen moinen lapsus. Nyt vaan treeniä kuumentaen ja mulle paineen sietokykyä kisatilanteessa. Jatkossakin toimin näin jos tulee aalla tai puomilla liikkeen mukana läpi. Tiedän, että nää hylyt maksaa ittensä takaisin. Haetaan nyt malttia meille molemmille:)! Sitähän sä kysyit?

Seuraavaa kisaa en ole vielä lyönyt lukkoon, pitäis ehtiä kunnolla treenaamaan (ennakoinnit kun koira kilsan edellä, kontaktit kuumana). Omat jumpat tällä viikolla: tunnin spinning, lihaskunto. Nolon vähän taas on ehtinyt tekemään, parempi kuin ei mitään?

2 comments:

Iida said...

Hyvä Ryyster, huikiaa!

Hyvältä kuulostaa myös liikkumiset!

jaana said...

Hurrrrjasti onnea TAAS ! aina vaan menette hienosti,íhan huikeaa ! :)