Wednesday, July 31, 2013

Kesä!

Nonnii, taas on päivitykset jääny. Kun on kesä. KESÄ!

Karsintoihin en lähteny, eikä kaduta. Nolla% jäi liian kauas tavoitteesta ja vikana ilmopäivänä mul oli RTL-päivä. Tytöt tietää mistä mie puhun! Ja kun katto ratojen profiileja niin huhhuh, tiukkaa olis tehny onnistuminen.
 Meil oli hieno kotikatsomo, herkkuja ja parasta seuraa. Onnea hienoille joukkueille! Meidän Miina oli ihan loppuun asti mukana kärkikahinoissa, upeeta! Ens vuodelle oon jo laitettu tavoitteet meillekkin... Ainakin lupaan kätellä kakkosta ja kolmosta ;)!

8.7. oli Purinalla iltakisat. 2xhyl. Paljon hyvääkin oli radoissa, eräs vaan meni putkeen molemmilla radoilla väärässä kohdassa. Sisäradalla Siimeksen putkiansa aan alla kosahti. Rimoja kolahteli, pohja pehmeä. Pihalla Savikolla meille haastava rata, keinulta lipsahti putkeen, muuten hieno rata. Oltiin Sanna ja Sarin kanssa liikenteessä, mukava reissu siis.

Haminassa hullussa helteessä ekalta radalta Viitasen haastavalta radalta vitska, yks rima tippu kun jäin lopussa tyhmästi ja vedätin. Aika oli ihan kaikkien koko luokkien tuloksen tehneiden nopein, Pysäytyskontakteilla!!! Oih, tyytyväinen olen Ryynin menohaluihin ;).
Seuraavalla radalla menohaluja liikaakin ja puomi kolmantena esteenä ja pysäytyskontakti ihan nevöhööd. Kainaloon piski ja pois. Hyppärillä en ollut alussa tarkkana ja putkeen meni eikä kepeille. Helle koitteli vain ohjaajaa, ryyni ei hyydy. Videota luvassa ASAP.

Ja treeniosio kymenlaakson kauniil  murteel:
Kontaktei, Sarin kans karvalelul. Ei tuu treeneis läpi, ei sit millää.
Persjättöi, tarviin apuu, mun oma liike on iha kömöö. Mie oon persjalkain ja irtolihain, ei tuu mitää..
Vahvistettu ennakointei, valssei, rumii nekii.
Nii, ja lähtöi, eri tavoin kuumentaen. Tarttis möllikisoi nytte.
Ratatreenii, surutta ollaa nyysitty Helilt jääneit treenei, Siimeksen putkihässäkkärata, karsinnoist se viimein.
Ja loppusuoran itsenäist etenemist.
Ja sitä, ettei sinne putkii saa mennä iha miten ite mielii.

Lihaskuntoo uuel kuulal. Sit myö ollaa syöty ja juotu ja uitu ja käyty porukal mettälenkeil.  Nautittu kesästä!!

Sunnuntaina Porvoo, keskiviikkona Kotka ja sit onkin jo omat piirinmestaruuskisat! Ihanaa!

No comments: