Monday, July 01, 2013

Treeniä ja onnistunut persjättö

Tai no monta onnistunutta persjättöä! Olen niitä varovaisesti lisännyt treenilistalle, onnistuessaan kun on usein nopein vaihtoehto. Tänään Sarin kanssa väännettiin ainaskii kolme ok persjättöä radalla. Oli kyl voittajaolo! Muutenkin oli hyvä treeni, Ralli ja Ryni on kyl niin toistensa kaltaisia ohjattavuudessa, et se on jo vähän hassua. Tai no Ryyni menee putkiin silloin kun ei pitäiskää ja Ralli ei tee IKINÄ virheitä kepeillä, mut on niis pienissä ja pippurisissa paljon samaa.

Viime keskiviikkona meinasin uhata hellettä ja lähteä Purinalle testaamaan kontaktit. Onneksi töissä venähti ja muistin meidän omat möllikisat! Iida oli tehnyt kivan radan. Ekalla radalla nyin puomilla, valui, ärähdin ja koira kainaloon. Toka rata olikin jo korvat kuulolla. Tärkeitä muistutuksia nämä.

Joko mun valokuvamuisti tai erehtymätön suuntavaisto on pettäny tai sit joku on varastanu mun kahvakuulan! Jätin sen lähimetsään tarkotuksena koiralenkin yhteydessä käydä riuhtomassa katseilta suojassa. Nyt on kuula kadoksissa (ja jumissa) ja siks pitää vaan makoilla ja mussuttaa herkkuja. Selityksiä, selityksiä...

Keskiviikkona Porvoon iltakisoihin. Nyt pähkäilen karsintojen kanssa. Ei ole treenit edenneet millään osa-alueella ja ajatuskin osallistumista tökkii. Mikä mua vaivaa!??

No comments: