Sunday, August 25, 2013

Tänään on hyvä päivä

Tänään olin pojan ja koirien kanssa Repovedellä viiden tunnin luontoretkellä. Aurinko paistoi ja eväitä oli riittävästi. Riipusillan ylitys, mato-ongintaa, kalliokiipeilyä, moottorivenekyytiä ja varsin reipas ja tarkkaavainen ekaluokkalainen luonto-oppaana! Nähtiin kyy ja heti perään hysteerinen Umppa ;). Mahtava paikka tuo Repovesi!!



Piirinmestaruuskisat meni miten meni. Agilityradalta molemmilla koirilla vitoset. Ryynin kanssa niin tyhmä kielto, oma vauhti töppäsi ja käsi (ja ääni) nousi ja koira ihmettelee, et mikäs ohjaus tää sit on, haltuunotto vai? Ja hyppis... Soo soo, nyt oli kyllä Salonen himpun turhan haastavan radan tehnyt. Hirveän montaa nopeaa nollaa ei nähty, Miina veti kyllä jäätävän hienon voittonollan, rispektit sille ;)! Rissan kanssa taistelin nollalla kepeille asti, sitten lähti vanha mopo käsistä. Ryynille hylky jo lähdössä: varasti ja palautin. Olis pitänyt jättää kisat siihen mut pakko oli mennä rykimään tusinan verran hylkyjä yhdelle radalle. Kiroilutti.
Joukkueradalla Ryynille tyhmä keppivirhe, joukkueemme oli lopulta hopealla. Ei lämmittänyt se, omat turhat mokat harmitti. Lataus ja keskittyminenkin oli jotenkin lepsua koko päivän. Työn alle korvien välin työstö siis.

 Ens viikonloppuna sunnuntaina Maijun valmennus ja vielä arvon jos Purinalle ilmoittautuis...

Fysiikkapuolella olen terhistäytynyt. Pumppitrimmi pari kertaa viikossa, hölkkäilyä Järjenvangin kanssa Korialla Kymijoen rantamaisemissa, kahvakuulaa.

Aika usein saan huokaista, että tänään on hyvä päivä. Elämä on.

No comments: