Saturday, September 07, 2013

TRIPLA!!!

Viime sunnuntaina sain Purinalla elämäni ensimmäisen triplanollan virallisissa kisoissa! Eka rata oli hieno, voitettiin vaik puomilla pysäytin. Tuli himpusti loppusuoralla kiirus, meinas tulla kielto ihan vikalla esteellä kun Ryyni joutui kysymään. Pihalla oli Siimeksen virtaava hyppis. Puolessa välissä persjättö myöhästyi ja muuttui takaaleikkaukseksi... loppu radasta meni säätäen, nauratti vaan ja taistelin maaliin. Oltiin tokia, nolotti ja nauratti sijoittua tollasella ohjauksella. Vika rata oli Herralan huippukiva juoksurata. Mulla painoi jo jaloissa ja rytmitys ei ollut paras mahdollinen, oltiin kolmansia. Ryyni on kyl kiva kisakaveri!

Viime viikkoon sain mahtumaan vaikka ja mitä. Maanantaina oli Zeljkon valmennus Homeetalla. Persjättöä ja valssia kun sellaisia kerta tilasin ;), sori Jenni. Treenilistalle koiralle kuria noudattaa annettu tehtävä, vaik ohjaaja liikkuis. Ja omaa liikkuvuutta pitää lisätä, no, sehän on ollut tiedossa kyllä.

Keskiviikkona Helin hämärävuoro Tiian kanssa. Pyöritys on Ryynillä nopeampi kuin niisto, persjätöissä pitää muistaa katse ja napakkuus. Ja ennakointeihin ennen hyppyä tolkkua; jos ei ansaesteitä niin voi vähän antaa lennättääkin, on nopeampi ja mie ehdin sijoittua viisaammin jatkoa ajatellen.

Sunnuntaina ennen kisoja ennätin Korhosen Maijun valmennukseen. Vippaus alkoi onnaamaan, kun Maiju väänsi rautalangasta: haltuunotto vastakkaisella kädellä, vastakäsi ei saa jäädä liian kauaksi aikaa, katse koiran reittiä pitkin, joustoa polviin ja ohjaava käsi riittävän alas. Tykkäsin taas kovasti!

Tällä viikolla tehtiin Helin kanssa sunnuntain Siimeksen hyppistä. Samat kohdat vaikeita kuin kisatilanteessakin, nyt ei vaan naurattanut. Eilen Sarin kanssa leikitettiin pentua ja pikkasen esteillä: ryyni ei tullut haltuunottoihin mielellään... Ihme homma, miten voi olla niin päivästä kiinni toi. Välillä on kuulolla ja välillä vaan lennättää ja huutaa. Ai niin, mainitsemisen arvoista: avokulmakepeillä eilen 5/5 onnistumista! Jeij!

Huomenna on Heinolassa kisat, tavoitteena ottaa riskejä ja mennä täysii. Nyt naapureiden kanssa istumaan iltaa ja herkuttelemaan!

1 comment:

EiOoHelppoo said...

Ihan puskista tulen.

Tässä teille haaste, kesäkuvia 2013 :)
http://teuvoterasvilla.blogspot.fi/2013/09/haaste-kesa-2013-kuvina.html