Thursday, September 19, 2013

Niinonnätti!

Olen trimmannut ja puunannut Ryyniä näyttelykuntoon. Turkkiin kokonaisuudessaan olen aika tyytyväinen, ei näy kaljuja kohtia eikä pilkkuja, eikä mistään tursota liikaa. Jätin vähän roopeankkoja, ettei kynäkaula paljastu ja leukaan haivenia tavoitteena luoda illuusio alaleuasta... Suun pielessä värjäytyneitä karvoja, mut jätin ne, koska muuten pää näyttäis liian pieneltä kroppaan nähden (mulla hei sama juttu ;)). Kyllä toi näyttää ihan parsonilta mun silmään. Näyttelytreeneissä kävin toteamassa, että seisominen ihan mahdotonta, mut liikkuu hyvin. Kyllä pitäis se H irrota sunnuntaina Hyvinkäällä!

Toivottavasti tämä on Ryynin eka ja vika näyttely, menee hyvää agilitykisa-aikaa hukkaan ;)! Seuraava startti kuun lopulla Ojangossa, sitten KSSK ja Villähde. Ryyni on nyt neljäntenä eo-ranking-listalla ja vuoden loppuun kerätään pisteitä. Jännää!

Eilen Helin kanssa treenattiin haltuunottoja. Se on mulla joko tai: joko jalat tai kädet+ääni. Liikkeessä haltuunotto ihan kamalan vaikeaa. Ryyni hakee esteitä taas liian voimakkaasti eikä tule tiukoissa paikoissa ohjaukseen. Tämä oli jo hyvällä mallilla alku kesästä, tietääpä taas mitä treenata.

Omat fysiikkatreenit rullaa suunnitellusti. Voimaa on tehty ja pitkiä kävelylenkkejä.



5 comments:

Minna said...

Kikka kolmonen:
Ruokasoodalla saa kuulemma "valkaistua" värjäytymät koiran suupielistä ;)
Onnea näytelmiin!

Lellu said...

Me peukutetaan kovasti, että H irtoaa :)

Anonymous said...

Kyllä puunaaminen kannatti :), onnea tätäkin kautta. T. Kasvis

Anonymous said...

Onnea näyttelytuloksesta! Ryyni oli hienosti stailattu EH:n arvoiseksi;)

t. Sanna, Maisa ja Jack

Rissanen & Ryyni said...

Kiitos tsempeistä ja onnitteluista :-D
Seuraava tavoite agiserti...