Saturday, June 02, 2007

tässätys vol.6

Perjantaina pikaiset päivätreenit Nisuminnan ja Rillansarin kanssa. Nyt alkaa avautumaan, missä vaiheessa Rissa tarvii käskyn esim. haltuun otossa. Niin, nyt vasta, eikä vieläkään varmasti paineen alla. Mutta tästä on hyvä jatkaa (joo joo, iloisesti).

Otimme ihan perustässätystä randomilla, nakki / vinkukongi palkkausta, alkaa jo herkemmin karvanaama kääntymään! Sylikääntöä vauhdissa > suora putki, 3 hyppyä pitkillä väleillä ja kolmannen jälkeen putki uuna "vääräpää" suoraan linjassa. Yllätyin, miten kivasti tuli näppiin, se ajoitus on vaan niin niin tarkka. Aikas haastavaa juosta täysiä, kääntyä sivuttain ja ehtiä käskyttää oikein ajoissa... Ennakkoivana käskynä kakkoshypyn jälkeen "rissa", sitten ennen kun koira ilmassa kolmannalla hypyllä tässätystä ja rokkikättä niin avot. Kuinkahan monta hylkyä olen saanut just tollasessa tilanteessa? Nisuminna mietti haltuunottokäskyt uusiksi, kannustin ottamaan tässätyksen takaisen pelkän koiran nimen tilalle, toimi kun väärä raha. On sen Jaren reaktionopeus aivan omaa luokkaansa. Ja ääntely....

Tänään oli Tiian ylppärit, hauskat juhlat. Lähdimme ajoissa, silloin vielä Iiro oli ainoa jonka puheesta ei saanut selvää, joka pissasi housuun ja kompastui omiin jalkoihinsa ;)

Huomenna Jaakon koulutus, kuinkakohan kamalasti se meitä juoksuttaa?

No comments: