Tuesday, August 14, 2007

12.8.07 Piirinmestaruuskisat Lappeenratnta


Ei voi olla kovin pettynyt, vaikkei meille piirinmestraruutta tullutkaan. Koira oli kuulolla, meni täysiä ja jaksoi kolme starttia kovassa kelissä hienosti. Oma kisatsemppi ja keskittyminen oli kohdallaan.

Ekalle radalle sain kunnon tappofiiliksen! Radan alku oli aika haastava, meni hienosti, kontaktit onnistui (en ottanut alas asti, silti kontrollissa). Lopussa väärän pään putki TAAS koitui kohtaloksi. Otin sylikääntöön ja jotenkin vapautin liian aikaisin, koska Rissa hakikin sen pään minne oli ensin menossa. Oli sellainen latinki päällä ja pettymys sen mukainen, että rääkäisin sen rumimman sanan ja ihan täysiä. Ei kovin kypsää eikä urheilijamaista, tiedetään, ja pahoillani olen. Koposeltakin pyysin anteeksi ;). Upea rata siihen asti kuitenkin.

Hyppyradalle lähdin kaikki-tai-ei-mitään-asenteella. Taas oma vire ihan huippu, ja napakka VOITTONOLLA sieltä irtosikin! Lopussa olin koiran edellä vastaan ottamassa putkelta, tuli paniikki jos se ei haekkaan pituutta, ihme säätöä, siinä ja siinä etten itse kaatanut vikaa hyppyä, Rissa pelasti tilanteen jälleen vaikka vähän mie hölmöilinkin...

JOUKKUEPIIRINMESTARUUS HOPEAA!!
Joukkuerata oli meille sopiva, kuten yleensäkkin Kokkosen radat on. Kontaktit, nooh, joukkueradalla on tehtävä "uhrauksia" >puomi meni suht nopeasti on-offiin, mutta aalta en raaskinut junnauttaa alas, vaan lähdettiin kun koko koira alastulokontaktilla. Suunnanvaihdoissa löysäilyä ja pari ylimääräistä kiemuraa, ihan huolimattomuutta, GRRrr! Silti meillä minien toka nopein aika! Kaikki joukkueemme koirakot ( Maarit+Sumi, Sissi+Sari yksilö PM3!!, Pate+Eve)tekivät hienot nollat ja joukkueemme sai piirinmestaruus hopeaa!

Kssk:n treenikaverit tekivät upeita ratoja! Varsinkin Iida ja shelttiläiset olivat tulessa!

No comments: