Tuesday, August 28, 2007

Järvenpää 26.8.07

Jennin kanssa laiskotti joten päätimme jättää Rissan ekan startin pois, sai nukkua pari ylimääräistä tuntia ;)
Agilityradalla Rissa varasti! Sitä sen paikallaan pysymistä on taas pitänyt niin itsestään selvyytena, etten ole sitä liiemmin vahvistanut, opinpa taas... En ollut oikeassa kohdassa avokulmakepeillä, ihme steppausta minulta ja tokasta välistä kepeille. No, päätin sitten keskittyä napakoihin haltuunottoihin (toimi liiankin hyvin... siitä tahallinen hylky) ja kontakteihin. Aa ja keinu mentiin molemmat kahteen otteeseen, hallitut joskin hitaanlaiset on-offit, hyvä Rissa!

Hyppyrata oli alun sarjahyppyhässäkän jälkeen selkeää etenemistä, senkun vaan laski Rissan menemään. Ja kovaa se menikin= SUPERNOLLAVOITTO!! Rissa oli ihan superisti kuulolla ja omakin liikkuminen tuntui helpolta.

Jennille Tuhon kanssa ekalta radalta 0 ja hyppikselle lähtivät tuplanolla hakemaan. Kielto hyppikseltä joten tuplanollapaineet siirtyivät minun harteille: ohjaan pumiherraa ensi lauantaina Vantaalla kaikki 3 starttia. Mielikuvaharjoitteita jo tehty ja kisavideoita opiskeltu!

3 comments:

Anonymous said...

Onnea nollasta sekä erityisesti Hyvää Synttäripäivää Rissaselle! Kyllä se aika vierii, näilläkin jo viisi vuotta mittarissa.

Leena, Molly ja Manna

ps. se sama perskärpänen jahtaa myös muuta sukua, Nikke-veljellä samat oireet :)

Anonymous said...

Kyllä sulla on upea ja nopea perskärpäs-koira. Odottelen täällä sunnuntain hehkutusta ja hekumoin mukana, anna tulla. ONNEA! Kyl työ ootte hyviä. :)

Anonymous said...

Ja Mariahan se äsken kävi... ;)