Sunday, November 04, 2007

KSSK:n omat kisat 3.11.07

Olin aamupäivän kisoissa kuuluttajana, kiva oli seurata lupaavien ykkösten ja kakkosten ratoja. Markku Vuorinen oli suunnitellut kolmosille harvinaisen virtaavan ja loogisen radan, ihan kuin tehty irtoavalle Rissalle. Lämpät meni ok, fiiliksenkin sain kohotettua. Päätin keskittyä ennakoiviin käskyihin ja kontaktit onoffiin, enkä miettinyt niin sitä voittamista ;).

Toka rima tuli alas, kun ajauduin ihmeellisesti koiran hyppylinjalle, ennakointi oli ok mutta painostin liikaa. Ennakoinnit (muuten siis...) onnistui huipusti, tosi pientä tietä koira teki, hyvähyvä! Aan kontakti suht nopeasti on-offiin, kehuin huolella, koska jo vitonen alla. Siitä vapautin huolimattomasti ja koira valitsi puomin putken sijaan. Ekan alastulon ite sähläsin, otin uudelleen koko puomin, ihan kelpo on-offi ja sitä suoraan maaliin. Pänni se riman tiputus, tyhmä tyhmä apukouluvirhe!!

Maneesikisat on aika syvältä, näillä näkymin seuraava startti Affenanmaalla tammikuussa. Riihimäellä olis kyllä 3 starttia minikolmosille peräkkäin joulukuun alussa...

No comments: