Thursday, December 20, 2007

pikkujoulua ja parsontreeniä

Lauantaina oli KSSK:n pikkujoulut. Ruoka ja seura oli mainiota ja pukin polvelle pääsi istumaan. Ei ihan auenneet saksalainen ja flippi johtuen punaviinistä, fakmii-buutseista sekä opastajankin mahdollisesta päihtymistilasta. Aamuyöhön jaksoin tälläisellä amatöörikunnolla.

Aamusta Iiron ja Jennin kanssa Purinalle parsonvalmennukseen. Ihan kamalan vaikea oli väsyneenä keskittyä, ihan apukouluohjaamista... Kauhukseni Rissa ei osaakkaan oikeasti avokulmakeppejä! Riitti hyppy houkutusesteenä siinä vieressä, ei puhettakaan, että Rissa olisi hakenut kepit. Samu lohdutti, että haastavampaa treeniä vaan. Takaaleikkausta suositteli Samu meille, jos (ja kun) vaarana myöhästynyt valssi. Takaaleikkaus kun tomii meillä.

Katilla oli haastavan oloinen rata, paljon takaa hyppyjä ja välistävetoja. Olin kai jo vähän toipuneempi, ajoittain tuntui jo ihan agility-ohjaajajlta olo. Rissa meni ajoittain ihan huippuhienosti, kontaktit 100% hyvät ja vauhti+korvat kohdallaan. Ohjaajan kunto kuitenkaan ei ollut ihan A1, joten suosiolla lopetin tahkoamisen, vaikkei nappi ratasuoritusta tullutkaan.
Kiitos Jennille Iiron hoidosta ja se suklaakakku oli namjamaiskis!

1 comment:

Anonymous said...

Hyvää joulua kisakaverille ja menestyksekästä vuotta 2008!
Kiitos myös videoiden lainasta, nyt toivotaan että oppi on mennyt perille. :-)