Thursday, August 14, 2008

10.8.08 Piirinmestikset Kouvolassa

Eka rata oli aika kimurantti, varsinkin kepeille vienti oli haastava. Sain kunnon tsempin päälle, lämpissä koira räksytti ja riekkui. Onnistuin pitämään pakan kasassa ja JUOKSIN hyppysuoran niin kovaa kuin lähti. Renkaalla suunnitellun valssin sijaan hätäsylkkäri ja koira pyöri ympyrää suuntaa kysyen. Kepeille vienti tosiaan oli meille kamala, en ehtinyt sinne minne olin suunnitellut (taaskaan) ja edessä härninä hyppy, paniikissa käskytin koiran siville ja seurautin kävellen kepeille... Tokoagility-suoritus oli kuulemma kamalaa/ kamalan huviuttavaa katsoa, minua radalla melkein oksetti kun jännitti se loppu. Noloa oli vielä VOITTAA minikolmoset moiselle antiagility-ohjauksella, tai no, kyllähän se nollavoitto aina lämmittää ;)


Hyppis oli kuin meille tehty, olisi tarvinnut vain antaa koiran mennä ja kankinolla olisi taannut piirinmestaruuden. Pää ei kestänyt ohjaajalla; kamalaa räpiköintiä, ohjaus koko ajan myöhässä, kädet huitoi minne sattui. Koko radalla ei ollut ohjauksessa tarvittavaa napakkuutta ja koira ei saanut keppien jälkeen riittävästi ohjetta suunnasta joten valitsi itse hypyn putken sijaan. Harmitti niin paljon oma moka, varsinkin kun samanlaisia väärä-rata-hylkyjä omasta löysyydestä johtuen on tullut koko kesä!

No niin rakkaat lukijat. Wannabee-piirinmestari2009 ei-yhtään-ylpeänä esittää Rätti-parsonin mamman, Lindin Annen ikuistaman kuvasikermän hyppyradastamme otsikolla: "Lapset, ei näin.", kuvateksti alla:

Koira sylkkäriin ja ohjaaja ihan myöhässä/vika paikassa...





Ohjaaja pyllistää ja huutaa pahalla äänellä...






Jään siivekkeen taakse, koska sylkkis ei sujunut suunnitellusti...





Koira tulee komentamaan, että tuu jo, johon ohjaaja VASTAKKAISELLA kädellä antamaan suuntaa (siis ikinä enää en kato saati laita kuvia ohjauksestani julkisiksi!!!)




Miksi valokuvissa näyttää tuhdilta vaikka on muuten niin sorja?



Hierotaan sitten suolaa haavoihin ja palataan hylyn jälkeisiin tunnelmiin. Kunnon urheilutoimittaja kysyisi: "Miltäs nyt tuntuu? Tavoitteet eivät oikein täyttyneet?".



Ei tämä laji varmaan olisi niin kiehtovaa jos se olisi yhtään helpompaa. Nyt ei enää harmita, ainakaan paljon. Lämpimät onnittelut uusille piirinmestareille, Kouvolan koville: Mirkka ja kääsna Taimi, Iitsu ja shetlam Soolo, sekä Jenni ja pumi Touho!!

No comments: