Wednesday, March 11, 2009

Hallitreeniä luvassa!!

Olen ihan täpinöissäni! Löysin vapaan kasvihuoneen parin kilsan päästä ja Järjenvanki innostui sen vuokraamaan (en yhtään painostanut en). Roudataan sinne Marian esteet lauantaina aamupäivällä. Vapaavuoroilla saa käydä paukuttamassa niin että tuntuu! Nyt jo suunnitelmissa kahen minan hiittejä, maitohappovetoja... aaah! Möllikisoja tai nyt ainaskii suklaakisat luvassa PIAN! Pohja on hyvä ja halli valoisa, jos innostuit, niin HETI Mariaan yhteyttä:0400719147

Selkä vähän oikuttelee, sulista kun on taas pelailtu niin perslihat jumissa on. Naprapaatti kerran viikossa ja venyttelyt päivittäin, kyllä se ehkä jo agilitytreenit kestää..? Kestäähän?

Ilmoittaudun Kotkan maaliskisoihin, kolme starttia (mini-mini-mini). Tavoitteeksi noihin kisoihin: rohkeus, napakkuus ja hyvä perusohjaaminen. Ja okei, ehkä vapautus, kun koira kontaktilla, en vaadi junnaamaan alas asti. (enpä...).

Perustinpa uuden Agility-seuran, Kouvalan Agilityurheilijat ry. Siitä lisää sitten kun yhdistys on virallisesti vahvistettu ja Agilityliiton jäsenyys anottu. Houli KAU!

1 comment:

keeschi said...

Mihin voi laittaa jäsenhakemuksen?