Monday, March 16, 2009

Kasvihuoneessa menee lujaa!

Perjantaina jo varovaista hyppistä, hikeä pintaan. Takaa-kierrä-hyppy vauhdissa ei aluksi ihan onnannut. Muutenkin huomasi, miten intona oli koira, kun kerrankin tilaa painattaa. Into pyrkiä eteenpäin omavalintaisesti vähän kostautui haltuunotoissa, mutta voihan vietävä, mikä VAUHTI!! Vähän hiekka pölisi, muuten ihan huippu paikka treenata!

Lauantaina kaivettiin esteet hangesta ja roudattiin ne kasvihuoneelle. Kellotettiin parit puomit (+-3sekkaa, ounou...). Pakko oli juosta vähän rataakin, kun kerta oli niin monta neuvomassa. Ei oikein tuntunut liikkuminen hyvältä missään vaiheessa, puskin kuitenkin. Sunnuntaina selkä olikin jo niin paska, etten päässyt ylös sängystä ilman apua.

Vein äsken pikku-iin hoitoon ja samalla piipahdin hallilla. Suosiolla säästin selkää ja keskityin vain innostamaan koiraa lelulle ja menemään itsenäisesti puomia. Kaivoin vanhan kunnon tennispallon esiin ja se jaksoikin kummasti Rissaa innostaa. Voisin melkein vannoa, että nyt jo oli enemmän vauhtia kuin lauantaina! Aata alan ottamaan sitten, kun puomi on ok.

Eilen Tuho ja Jenni saivat Hesasta TRIPLA-nollan ja Tornio kutsuu!! Salainen haave mullakin toi tripla :)

No comments: