Friday, May 15, 2009

18.4.09 Porvoo Treenaamatta tokokisoihin...

...En ole muistanut/kehdannut tänne laittaakkaan meidän joka vuotista TOKO-kisaa... Ihan hetken mielijohteesta piipahdin Porvoossa huhtikuussa kisoissa. Aina kerta vuoteen ilmoitan koiran kisoihin toivoen, että koira olisi jossain salaa käynyt opettelemassa noudon, kaukokäskyt, jne. Ei ole. Noh, ensi vuonna taas testataan. Pitäis oikeesti varmaan treenata.

Nyt tuli kylmiltään 131 pistettä. Paikallaanmakuu ainut 10 ja nouto nollille, vaikka esitin hienon akrobaattiesityksenkin. Kaikissa liikkeissä oli epäpuhtauksia, sivuilletuloissa hyppäsi päin ja seuraaminen vähän sinne päin, haahuili ja luimisteli. Oli ihan mielenkiintoista seurata muiden suorituksia, mukavaa porukkaa, sain paljon vinkkejä treenaukseen (miksiköhän niin moni niitä tuli kertomaan...?). Kiitos Viianmarjolle puhelinkonsultaatiosta!

Vaikkei olla varsinaisina liikkeinä osasuorituksia treenattukkaan, niin ihan arkielämässä tulee toistoja (siis palkatta). Pidän koiraa melkein aina lenkeillä vapaana; kyllähän se pysähtyy kun sanoo seis ja jää paikalleen, kun sanoo odota ja seuraa sivulla suojatiet, mutta se on ilotonta, epätarkkaa ja tekee ainoastaan kun on pakko.

1 comment:

Anonymous said...

Hyvät pisteet parsonille:))

t. Sanna ja M