Friday, May 15, 2009

3.5.09 Kouvola

Eka rata, huippu latinki ja keskittyminen. Hyvin pysyi paketti kasassa, nollavoitto! Pitkästä aikaa tuli videolle; parissa kohtaa meni pitkäksi kaarrokset, koiralla ei ollut riittävästi informaatiota suunnasta, muuten napakkaa ja äkäistä perusohjausta.

Toka rata... Alkurata ok, A suht nopea, en vaatinut alas asti. Taas tyhmä virhearvio ratasuunnittelussa! Olin ihan vika paikassa enkä saanut koiraa kääntymään tarpeeksi napakasti, hyppäsi hypyn vika suuntaan, hyl. Puomilta karkasi ihan törkeesti, kävelin maaliin kun harmitti. Tais ohjaajaa oikeasti harmittaa se hylky...

Kolmas rata oli hyppis. Ihan ok menoa, Rissa meni kovaa. Radalla oli edellisen radan hylkykohdan kaltainen paikka, yliohjasin ihan suotta. Pidin turhaan liian kauan näpeissä, kielto ja koiran sinkoilua esteitä hakien, pyöri ja räksytti. Ihmeekseni sain vedettyä vielä oikealle hypylle ja paukutin täysiä loppuun asti, jopa sen kamalan hyppysuoran... Nopea vitonen ja olen tyytyväinen itseeni, etten luovuttanut ja lopettanut ohjaamista virheeseen!

Rissa on kyllä hieno pieni koira, urku auki joka radalla! Ohjaaminen tuntui hyvältä pitkästä aikaa. Oli itsevarma olo, vaikken ole ehtinyt/pystynyt treenaamaan juurikaan. Korvien välistähän se on kiinni koko homma.

Rissasesta oli puolen sivun kuva Kouvolan Sanomien etusivulla! Lehdessä oli (asiavirheitä täynnä oleva) juttu viikonlopun kisoista. Hyvä kuitenkin, että lajia saadaan tunnetuksi. Ja oli se hieno kuva pienestä valkoisesta <3

No comments: