Sunday, June 07, 2009

KSSK 6.6.09


WTF??
Noita tuloslappuja jos katsoo, niin ei paljon kannattaisi lähteä Tornioon... Aan ylösmeno..?
Topra oli tehnyt ihan mukavia ratoja.
A-kisa: Lataus ok. Tein kesken rataa muutoksen ohjaussuunnitelmaan, en ymmärrä miksi. Ennen keppejä en ottanut äänellä enkä vastakkaisella mutkassa, vaan valmistauduin löysään avovalssiin simppelissä hyppytsydeemissä> koira tulkitsi mun vammaisvalssin aloituksen kehoitukseksi lähteä ihan eri suuntaan etsimään putkea > hyl. Kontaktit oli nopeat ja selkeästi näytetyt, tämä ainut hyvä asia omassa ohjaamisessa. Rissa oli tosi kuuma ja vallaton ;)
B-kisa. No, tällä radalla onnistui reittivalinnat ja ohjaaminen, PAITSI kontakteilla. Videolla sen näkee karmean hyvin: keinulla koira pysähtyi ennen kontaktia, mie hötkyilin jo menemään, en vaatinut alas asti= lentokeinu. Ja puomilla sama juttu. Onneksi tuli videolle, yhtään en jälkikäteen muistanut miten sen näytin. No en näyttänyt ainakaan kovin fiksusti. Käskytin ihan oudosti, jäin viereen (?) ja kumarruin vähän (???). Rissa oli vielä kuumempi ja vallattomampi...
C-kisa oli hyppis. Alku napakkaa paukutusta. Olin tehnyt ihan idioottimaisen reittivalinna, olis pitänyt tehdä valssi pituuden jälkeen, mut jotenkin ajattelin ehtiväni takaaleikkauksella oikeaan paikkaan. No en ehtinyt, ajoin koiran putkeen> hyl. Olis pitänyt tajuta rataantutustumisessa, että muurilta koiralla suora linja putkeen, varsinkin jos omistaa putkihullun koiran.


Ärsyttää oma taitamattomuus. Ärsyttää, kun en ole treenannut tarpeeksi. Ärsyttää toistaa aina samat virheet. Ärsyttää!!

No comments: